Bij ons op school is dit echt een regelrechte hit. Er gaat geen verjaardagspartijtje voorbij of hij verschijnt op de groepsapp als grote wens voor een gezamenlijk cadeau van de vriendinnen.

Selfies, photobooths, videos en coole games. Na een partijtje of vijf zag Sarah inmiddels groen van jaloezie. Zij wilde deze gadget ook zó graag. Aangezien zij pas in de zomer jarig is laat de Kidizoom dan nog wel erg lang op zich wachten. Toen ik haar vertelde dat we voor mama’s ‘werk’ een Kidizoom zouden krijgen werd groen langzaam rood van opwinding. De Kidizoom, de enige echte Kidizoom van VTech! Ongeduldig als ze is heeft ze me vervolgens dagenlang om het half uur gevraagd of de Kidizoom er al was.

Kidizoom Duo 5.0 VTech 2018 review winactie

Sarah (5): “Ik wilde de Kidizoom al superlang, al mijn vriendinnen hebben hem ook. Je kan er heel veel mee. De spelletjes zijn ook heel leuk, maar in het begin een beetje lastig.”

Co-schrijver Sarah

And there he was. Door meneer de postbode persoonlijk bij ons afgeleverd. In een grote doos. Klaar om een klein groot meisje ongelofelijk blij te maken. Maar iets in mijn pedagogische systeem knaagde aan me. Ik vond het eigenlijk niet zo verantwoord om haar op een doordeweekse donderdag zo’n tof en groot cadeau zomaar te geven. Ik besloot haar daarom co-schrijver van deze review te maken. Wie kan een product immers beter reviewen dan de gebruiker zelf? : )

Kidizoom Duo 5.0 VTech 2018 review winactie

De superfancy Kidizoom Duo 5.0

De Kidizoom dus. Deze superkindvriendelijke camera is veel meer dan een camera alleen. Naast foto’s en selfies maken en bewerken kun je er ook mee filmen, coole spelletjes spelen en muziek mee luisteren. Hij ziet er superfancy uit of je nou kiest voor girly roze of stoer blauw. Uit eigen ervaring kan ik inmiddels zeggen dat ze hier uren zoet mee kunnen zijn. Kom maar op met die autoreis naar Zuid-Frankrijk.

“Mijn tip is om samen met een groot mens eerst te kijken hoe alles werkt. Want hij heeft heel veel knopjes.”

Sarah’s jongere zusje van 2½ is — tot Sarah’s ergernis uiteraard — ook erg geïnteresseerd in dit felroze apparaat maar voor haar is het nog net te moeilijk. De Kidizoom Duo 5.0 is, als je het mij vraagt, een perfect cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar.

“Mijn zusje wil er ook graag op. Maar ze kan nog niet op het knopje drukken. Ze houdt dan de camera voor haar hoofd en zegt dan super schattig ‘kliiik’. Maar eigenlijk heb ik liever niet dat ze er mee speelt” 

Kidizoom Duo 5.0 VTech 2018 review winactie

Leuk voor later

Ik maak zelf ook heel graag foto’s. Uiteraard ook — of beter gezegd — vooral van De Meisjes. Die onverwachte momenten vastleggen zijn goud waard. Maar eerlijk is eerlijk soms laat ik ze ook wel op een bepaalde manier poseren voor net dat ene leuke plaatje. Onder het mom: ‘leuk voor later’ moeten ze dan weer ergens gaan staan/zitten/liggen, op een bepaalde manier kijken, kin omhoog, arm naar achter, buik in — dat soort commando’s. Hebben ze daar altijd zin in? Nee natuurlijk niet.

Kiekkiek, hier ben ik!

Nu Sarah zelf de fotograaf in huis is, moet ze hebben gedacht ‘now it’s paybacktime’. Dus worden ik, haar zusje (maar die rent meestal wel) en/of haar baby-zusje (die kan nog niet rennen dus perfect fotomateriaal) met regelmaat ergens neergezet of gelegd. Met het schaamrood op mijn kaken gehoorzaam ik dan haar (zeer goed geïmiteerde) commando’s.

“Nee mama, iets naar die kant met je hoofd. Ja zo ja. Wel even lachen he?! Jaaaa, zo is echt heel leuk. Even je benen over elkaar mam … en kijken, kijken, kijken. Kiekkiek, hier ben ik! Ja super goed gedaan hoor mama.” 

Kidizoom Duo 5.0 VTech 2018 review winactie

WIN WIN WIN

Mamaisthuis zou mamaisthuis niet zijn als er bij zo’n review niet ook een toffe winactie zou horen. Het voelt hier soms net als de ‘weggeefshow’, love that! Luister (of eigenlijk: lees) goed, want om kans te maken op deze ultieme, megatoffe vette en blitse roze camera hoef je maar een paar dingetjes te doen:

  1. Like dit bericht – easy toch?! Duimpje omhoog en klaar.
  2. Like mamaisthuis – maar dat deed je al toch!?
  3. Laat in de comments hieronder weten waarom jij de winnaar zou moeten zijn – wees een beetje origineel dat is voor ons ook leuker lezen 😉
  4. Wachten maar – en dus niet zoals Sarah ieder half uur vragen of de Kidizoom al jouw kant op komt. De winactie sluit op 11 april en je leest daarna hier wie de winnaar is.

Veel succes!

Kidizoom Duo 5.0 VTech 2018 review winactie

Winnaar: 

Hoera, we hebben een winnaar! Marlies de Groot van harte!! Neem je contact met ons op? Iedereen bedankt voor het meedoen en alvast een heerlijke vakantie gewenst!