De leukste tijd van het jaar is weer aangebroken: de weken voor pakjesavond. Gezellig iedere avond met de kids naar Dieuwertje en de pieten kijken. En uiteraard talloze keren pepernoten bakken en nog even een laatste check of alle gewenste cadeautjes wel op het lijstje prijken. 

Geen speelgoed-kinderen

Pakjesavond vieren we gezellig maar niet bijzonder uitbundig. Ze krijgen nu eenmaal genoeg en de ervaring leert dat ze bij het maken van hun lijstje enorm gestuurd worden door alle marketing op televisie. Ieder jaar weer komt er hier speelgoed in huis waar ze na een paar keer spelen niets meer mee doen. Soms ook nog behoorlijk duur speelgoed wat door het interactieve karakter zo leuk leek maar waar al snel de lol van af blijkt te zijn. Uitzonderingen daargelaten; er zijn ook merken waar ze dol op zijn. Tyler is nog steeds enorm geliefd en zal hier zeker tot aan zijn oude dag mogen wonen! 

Inmiddels hebben we wel door dat we geen echte ‘speelgoed-kinderen’ hebben. Onze kids worden vooral blij van techniek, ontdekken, bouwen en creativiteit. Van niets iets maken en verrast worden door hun eigen creatieve geest. Superleuk want juist die gave heb ik totaal niet. Ik kan er dan ook enorm van genieten dat de kids zo van knutselen en tekenen houden. Zo actief en druk als ze kunnen zijn, zo heerlijk rustig genieten ze van een moment creatief bezig zijn.

Crayola Crayon Pen review winactie

De Crayola Crayon Pen

Een enorme verrassing toen we van de week een pakketje van Crayola ontvingen. Dit is één van de leukere merken voor creatieve kinderen en al helemaal voor kleuters die alles zelf willen doen. Uit de doos kwam het nieuwe product De Crayon Pen tevoorschijn. En dat niet alleen, we ontvingen er een enorme aanvulling krijtjes bij in werkelijk alle denkbare kleuren … en meer. Bij ons hield het vroeger wel op bij de kleuren van de regenboog maar tegenwoordig is het kleurenpalet van creatieve Crayola fans veel groter.

Eindeloos veel mogelijkheden

We waren een klein beetje huiverig of dit product wel echt zou werken want een vetkrijtje laten smelten is één maar om het ook mooi op papier te krijgen, leek ons een uitdaging. Tientallen mooie kleuren om uit te kiezen, drie stuiterende kids die enorm nieuwsgierig waren en één pen;  het geduld werd op de proef gesteld. Maar niet voor niets want wat is de Crayon Pen verrassend leuk, echt een onwijs gaaf product waarmee je de mooiste creaties kunt maken.

Crayola Crayon Pen review winactie

Wij hadden niet veel tijd om te testen dit weekend en geen leuke spullen in huis om er bij te gebruiken maar de mogelijkheden zijn echt eindeloos. Zo kun je houten vogelhuisjes versieren, canvasschilderijtjes maken, spiegeltjes een toffe omlijsting geven en glazen potjes omtoveren tot de mooiste waxinelichthoudertjes. Wij zullen er nog veel gebruik van maken de aankomende donkere en koude maanden!

Voor inspiratie verwijs ik je graag naar het filmpje van OnneDi, zij gaf dit product ook een DIKKE vette leuk! : )

Ieder zijn eigen kunstwerk

Bij de pen zit een handige houder waar hij in kan staan als je hem niet gebruikt of wanneer hij opwarmt. Is het lampje groen dan kun je aan de slag. Aan het schoonmaak hulpstukje zit een snijder waarmee je het etiket eenvoudig kunt verwijderen van het krijtje. Je breekt een stukje van de gewenste kleur en stopt deze achterin de pen. Wil je kleuren mengen dan kun je ook hele kleine stukjes achter elkaar in de pen stoppen.

Het gebruik van de pen is eenvoudig maar je moet er wel even mee ‘oefenen’. Iedereen krijgt er wax uit, daarvoor hoef je alleen maar de pen in te drukken maar om het gelijkmatig en dekkend op papier te krijgen vereist wel wat precisie. Dat hield onze enthousiaste kleuter er niet van om ook mee te doen. Hij vond het magisch om de krijtjes te zien smelten en maakte zonder hulp zijn eigen kunstwerk. Op de verpakking staat dat de Crayon Pen voor kinderen vanaf 8 jaar is. Dit zal met name te maken hebben met de juiste techniek en het feit dat de pen warm wordt. Al is hier aan de buitenkant niets van te voelen en kon onze klein man er ook veilig mee aan de slag.

Crayola Crayon Pen review winactie

Share what you like

Na het ontvangen van het pakket had ik met Crayola afgesproken dat we er aandacht aan zouden besteden op Instagram. Echter waren we zo verrast door dit leuke product dat we er heel graag een post over wilden maken. Want dit is echt een hele leuke tip voor Sinterklaas of Kerstmis! Maar dat niet alleen, mamaisthuis houdt van balans in geven en nemen. Alles draait om evenwicht en dus gaan we ook een volger blij maken. Gaaf toch?! Papiertje erom en bij de openhaard of onder de boom leggen die pen : )

Crayola Crayon Pen review winactie

WIN WIN WIN

Wat moet je doen om kans te maken op de Crayola Crayon Pen:

  • Laat hieronder in een reactie weten hoe het creatieve brein heet die kans wil maken op dit toffe product.
  • Like het bericht over deze actie op de Facebookpagina van mamaisthuis.
  • Ken je meer creatievelingen die deze pen absoluut zouden waarderen? Tag ze dan gerust in het bericht op Facebook, het is geen extra winkans maar ‘share what you like’ toch?

De actie loopt tot en met 28 november. Daarna lees je hieronder wie binnenkort een heel kleurrijk pakket zal ontvangen. Succes allemaal en geniet van deze dinsdag!

Winnaar: 

Hoera we hebben een winnaar! Carola Suijkerbuijk van harte, jouw meisje ontvangt binnenkort de te gekke Crayon Pen. Neem je contact met ons op? Bedankt allemaal voor het meedoen en een fijne dag!