In mijn zoektocht naar uitdagend speelgoed, kom ik VTech Bla Bla Blocks tegen. Interactief, kleurrijk en perfect voor Sinterklaas!

Sinterklaas winactie VTech VTech Bla Bla Blocks

Sinterklaas stress

Iedereen wordt overspoeld met cadeautips voor Sinterklaas. We klagen er met z’n allen op los in de periode voorafgaand aan de feestdagen. Want: wat moeten we nú weer kopen? Eigenlijk vind ik het zelf best een beetje schandalig. Mijn twee kinderen hebben speelgoed in overvloed. Daarom vooral alvast de volgende tip: als het enigszins uitkomt in jouw gezin, doneer dan in de tijd voorafgaand aan sint en kerst vooral speelgoed aan initiatieven die zich richten op kinderen die het minder goed hebben. Zo breng ik deze week twee vuilniszakken vol speelgoed naar een goed doel, zodat het speelgoed in de juiste handjes terechtkomt. Gedurende het jaar doe ik dit vaker, maar juist zo vlak voor Sinterklaas duik ik in mijn kasten om te inventariseren welk speelgoed mijn kinderen zijn ontgroeid, om het een tweede kans te geven bij een kindje dat niet zo vaak iets nieuws krijgt.

Sinterklaas winactie VTech

Sinterklaas kiest VTech Bla Bla Blocks

En zo was daardoor ineens ruimte voor VTech met haar vrolijk kletsende Bla Bla Blocks. Een schot in de roos kan ik je vertellen. Want — terwijl ik gokte dat alleen mijn peutermeisje dit fantastisch zou vinden — bleek haar grote broer van bijna 5 het minstens zo leuk te vinden. Gevolg: twee vechtende kinderen. Jawel, goed gedaan moeders … Voorafgaand aan dat gevecht pak ik een doos vol kleurige onderdelen uit. Succes verzekerd want felle kleuren zijn altijd de bom. Het is leuk om te zien dat Hero en Novah al gauw in de gaten hebben wat de bedoeling is met de vrolijke verzameling blokjes en een rijdend gedeelte. Met een beetje hulp hebben ze samen alles al snel in elkaar geknutseld en staat er ineens een blije vrachtwagen te lonken naar twee paar nieuwsgierige ogen. Grote broer neemt het voortouw, maar niet lang daarna blijkt ook zijn zusje prima te snappen wat de bedoeling is.

Hoe werken VTech Bla Bla Blocks

Het is eigenlijk heel simpel, en daar houden we van. Speelgoed thuis moet nog niet te moeilijk zijn. Anders ligt het binnen no time in een hoek of onder de bank. Het werkt zo: een groot basisblok in de vrachtwagen herkent een aantal interactieve blokjes en geeft instructies. Bijvoorbeeld: “Zoek het cijfer één en plaats het in het Bla Bla Point” (dat is dus het basis blok). Wanneer je kindje het cijfer gevonden heeft en in het Bla Bla point geklikt heeft, volgt applaus. Hierna gaan ze op zoek naar het volgende blokje. Naast blokjes met cijfers, zijn er ook met gereedschappen en kleuren. Het wordt dus niet snel saai met deze vrolijke vrachtwagen, waar je ook op een simpeler manier mee kunt spelen.

Sinterklaas winactie VTech VTech Bla Bla Blocks

Ook geschikt voor kleintjes

De toegankelijkheid van Bla Bla Blocks zorgt ervoor dat het speelgoed al snel geschikt is voor ook de kleinste kindjes. Zij hebben genoeg aan de vele kleuren, vrolijke geluidjes en het feit dat de wagen heen en weer kan rijden. Naarmate ze ouder worden, zullen ze steeds meer begrijpen van het interactieve aspect aan dit speelgoed. Het is een duurzaam en ook zeker veilig cadeau voor kleine kinderen. Dit laatste komt door het gebruik van grote onderdelen. En de VTech Bla Bla Blocks zijn ook nog eens gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Tel uit je winst!

Sinterklaas winactie VTech Bla Bla Blocks

Novah en Bla Bla

Waarom kies ik voor Bla Bla Blocks en en niet voor een pop of iets dergelijks? Simpelweg vanwege het feit dat Novah nog niet zo taalt naar echte meidendingen. Alles is bij ons thuis aanwezig, van poppenwagen tot wiegje en alle attributen die hierbij horen. Maar ze taalt er niet naar en is juist gek op bouwen, puzzelen en ontdekken. Op het moment dat ze alleen is met Bla Bla Blocks, is ze dan ook echt een hele tijd zoet. Novah kent al veel cijfers en plaatjes, dus hoor ik een hoop ‘Bla Bla’ en een vrolijk antwoordend meisje: “Oh ja, dit is nummer één mama!” Dus moeders snelt richting koffie en heeft een heerlijk zen momentje, terwijl op het kleed druk wordt gespeeld.

Win die Bla Bla Blocks

Geef jij je kind ook het liefst leerzaam speelgoed? Grijp dan je kans en doe mee met onze sinterklaaswinactie! We mogen een volger van mamaisthuis blij maken met deze set Bla Bla Blocks Vrachtwagen.

Wat moet je doen om kans te maken op deze waanzinnig leuke prijs? Scroll snel verder naar beneden!

Sinterklaas winactie VTech VTech Bla Bla Blocks

  • Geef hieronder in een reactie aan voor wie jij deze set Bla Bla Blocks zou willen winnen en waarom.
  • Like het bericht over deze actie op de Facebookpagina van mamaisthuis zodat we jou kunnen traceren mocht je de winnaar zijn.
  • Superleuk als je nog meer VTech fans kent, breng ze gerust op de hoogte van deze toffe winactie.

De actie loopt tot en met 5 december, op dé sinterklaasdag der dagen (pakjesavond) lees je hier wie de winnaar is van de Bla Bla Vrachtwagen. Mocht je deze keer misgrijpen, niet getreurd; VTech is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com, Intertoys en Bart Smit.

Een mooie dag gewenst allemaal!

Liefs,

Sanne

Winnaar:

Hoera, we hebben een winnaar. Loes Ouweneel Verberkt van harte, deze Bla Bla wagen komt zo spoedig mogelijk naar je toe. Vroeeeem : ) Fijne avond allemaal!