Wanneer de scholen over twee weken weer opengaan, sluiten we een hele bijzondere periode af. Weken waarin we veel hebben meegemaakt op hele kleine schaal. Momenten waarin we elkaar soms in de haren vlogen afgewisseld met momenten waarop we intens van elkaar genoten.

vtech winactie VTech Kidizoom Duo giveaway

Verjaardag om nooit te vergeten

We raakten steeds meer vertrouwd met de situatie en ‘er het beste van maken’ was een tweede natuur was geworden. Aan het begin van de ‘intelligente lockdown’ was mijn kleine grote man jarig en werd hij verrast door allemaal lieve vriendjes en vriendinnetjes die aan de deur kwamen, iets wat je niet snel zult vergeten. En ook van VTech mocht hij een mooi cadeau uitzoeken. Het was ondanks het gemis van familie en een kinderfeestje, een fantastische dag om nooit te vergeten!

Hectische maanden

Deze week zouden we op mini-vakantie gaan om bij te tanken na de afgelopen hectische maanden sinds de aanrijding. Maanden die in het teken hebben gestaan van mijn letsel en revalidatie. Waarin we — ook al deden we hard ons best — toch soms het idee hadden dat aandacht voor de kinderen er bij inschoot. Ondanks dat ik met het been waarschijnlijk niet heel veel zou kunnen, leek het mij heerlijk om de kinderen voor onze verhuizing nog even in het campingleven en -gedruis te ‘gooien’. Daar genieten ze altijd enorm van!

vtech winactie VTech Kidizoom Duo giveaway

VTech Kidizoom Duo

Met die vakantie in het achterhoofd was de keuze voor een VTech-cadeau voor Jip dan ook al snel gemaakt. Ik dacht terug aan al die keren dat we met de kinderen op vakantie gingen en er op de achterbank altijd ruimte voor de VTech Kidizoom Duo gereserveerd werd.  Het maakte niet uit wat er verder allemaal aan kleding of speelgoed mee ging, zolang het tasje van de Kidizoom Duo maar niet vergeten werd. Inmiddels is onze dochter 10 jaar maar ook afgelopen zomer heeft ze deze veelvuldig gebruikt tijdens de autorit naar onze vakantiebestemming. En de vele momenten waarop we stadjes en pittoreske dorpjes bezochten voor het maken van leuke kiekjes. Onze kinderen groeien op in de selfie-en-leg-het-vast-op-foto-generatie, dat mag duidelijk zijn!

Kiekjes uit Tuinesië

Helaas berichtte De Achterste Hoef ons recent dat ook zij vanwege alle corona-maatregelen nog niet aan het seizoen kunnen beginnen en is onze korte break gecanceld. Balen natuurlijk maar met het weer dat we nu steeds hebben, komen we ook tot rust en zijn er genoeg momenten in de natuur en in en om het huis waarbij de camera al veelvuldig klik-ker-de-klik zegt! Het is dat wij weten dat het Tuinesië-kiekjes zijn maar je zou zo kunnen geloven dat er helemaal geen sprake is van gesloten grenzen en stilgelegd vliegverkeer.

vtech winactie VTech Kidizoom Duo giveaway

Waardevolle beelden voor later

Wanneer ik hem bezig zie met de camera bedenk ik mij hoe bijzonder en waardevol die beelden later zullen zijn. Kiekjes op jouw eigen camera die nu misschien niet zo veel zeggen maar waarvan je later denkt ‘o dat was tijdens die onwerkelijke periode waarin we als gezin dichter bij elkaar leefden dan ooit te voren’.  Ik hoop dat je, wanneer je later naar die beelden terugkijkt, ziet hoe vrolijk je was voor de camera. Dit is namelijk ook de lieve 6-jarige die ik in de afgelopen weken heb gezien en daar ben ik onwijs dankbaar voor. Het zal niet voor iedereen even gemakkelijk zijn geweest om te gedijen in deze nieuwe situatie.

Maar niet alleen de camerafunctie helpt je door deze tijd heen, ook de andere mogelijkheden van de Kidizoom heb je helemaal ontdekt. Zo speel je graag een van de vele spelletjes voor het slapen, laat je mij zo af en toe flink schrikken met opnames van de stemvervormer en luister je tijdens het tekenen geregeld naar muziek via de ingebouwde MP3 speler. Heerlijk om je met de koptelefoon op in je eigen wereldje te zien verdwijnen. Ideaal ook want zo hoef ik mij niet te storen aan de muziekkeuze die niet de mijne is. ; )

VTech Kidizoom Duo winactie giveaway

WIN WIN WIN 

De Kidizoom Duo is echt een uniek stuk speelgoed. Niet alleen wat betreft de vele mogelijkheden die het een eigentijdse gadget maken maar zeker ook vanwege het coole uiterlijk en het stevige en duurzame design.

Om het feestje van onze vent compleet te maken mag hij een volger van mamaisthuis blij maken met een VTech Kidizoom Duo naar keuze, de roze of de blauwe variant. Supertof toch? De meeste kids hebben nog vakantie, hoe leuk is het om dan zo’n mooi cadeau te ontvangen via de post. Zeker in deze tijd waarin vakanties niet doorgaan en het weer een beetje lijkt om te slaan. Wacht dus niet langer en doe snel mee om kans te maken:

  • Laat hieronder in een reactie weten waarom jij als winnaar gekozen moet worden en welke kleur je wenst; roze of blauw.
  • Like het bericht over deze actie op Facebook zodat we jou kunnen traceren mocht jij de winnaar zijn.
  • Mocht je nog andere VTech-fans kennen die hier ook happy van worden, tag ze dan gerust. Geen extra winkans maar share what you love is altijd lief! ♥♥
  • De actie loopt tot en met 3 mei, daarna lees je hieronder dit bericht wie de winnaar is. Heel veel succes met meedoen en stay safe!

WINNAAR:

Hoera, we hebben een winnaar!!  Chantal Vajèn Nowi Nieuwenhuizen van harte gefeliciteerd. Stuur je ons een pb? Bedankt allemaal en tot een volgende keer