In mijn huis vol meiden zijn alle clichés waar. Alles is roze en zoet. Er zweeft altijd wel ergens wat glitter door het huis. En er is glamour, veel glamour. 

My Little Pony Rainbow Dash winactie review give-away

Ook houden ze van performen hier thuis. Zingen, dansen, optreden, de shows zijn werkelijk niet aan te slepen. Net als paarden, eenhoorns en My Little Pony’s overigens. Ook altijd favoriet. Nog voor mijn peuter echt goed en wel kon praten wist zij alle karakters van de My Little Pony’s al te benoemen. ‘leenboodash’ (Rainbow Dash) en ‘flattershei’ (Fluttershy) als grootste favorieten.

Sing-a-long

Voor mamaisthuis kreeg ik een give-away actie naar ons hart toegestuurd. Hou je vast; een My Little Pony sing-a-long van niemand anders dan Leenboodasj. Oftewel de te gekke Singing Rainbow Dash.

Een schot in de roos. Zij was — in het kader van Sint voorbereidingen — hier al omcirkeld in het grote speelgoedboek om op het verlanglijstje te zetten. Maar ze kwam iets eerder dan verwacht. Je had dat blije snoetje moeten zien, zalig vind ik dat. En wat ik nog leuker vind is dat ik nog zo’n snoetje blij mag maken. We hebben er namelijk eentje weg te geven! En komt dat in deze dure maanden eens even goed uit, of niet?! : )

My Little Pony Rainbow Dash winactie review give-away

Lekker zakcadeautje

Ook als je niet wint (er kan er maar één de winnaar zijn zong Hennie Huisman ooit) is dit er wel eentje om te onthouden. Want Rainbow Dash heeft een vriendelijk prijsje van 24,99 euro en is daarmee een goeie in de categorie ‘zakcadeautje’.

Ik zet nog even de belangrijkste essentials op een rij zodat je weloverwogen kan beslissen of je meedoet met de winactie of naar de winkel snelt om deze prachtige pegasus in de zak te kunnen stoppen.

My Little Pony Rainbow Dash winactie review give-away

Singing Rainbow Dash

Easy peasy te bedienen

De zingende Rainbow Dash is een middelgrote My Little Pony met een microfoon, een blitse zonnebril en vier liedjes uit de gelijknamige televisieserie. Zet je de zonnebril af dan stopt de muziek en zet je hem weer op dan begint ze weer met zingen. Met de magische knop op haar kont switch je van liedje. That’s it! Maar deze knapperd kan niet alleen zingen, ze klets ook nog gezellig maar liefst 15 zinnetjes wanneer je haar zonnebril naar beneden doet. De bediening is easy peasy zelf te doen voor een peuter. Dat vind ik gewoon fijn bij speelgoed, zelfstandigheid.

Iets minder fijn vind ik de repeterende deuntjes die de hele dag in je hoofd blijven zitten. Maar de beste Rainbow Dash zingt — als je de magische knop wat langer ingedrukt houdt — ook in het Frans, en die blijft toch een stuk minder hangen.

My Little Pony Rainbow Dash winactie review give-away

WIN WIN WIN

Oui oui, waar wacht je nog op?! Reageer snel als je kans wilt maken op deze gezellige, swingende My Little Pony voor de feestdagen want dit wordt absoluut ook een hit bij jullie thuis. Laat hieronder in een reactie weten wie bij jou thuis de allergrootste My Little Pony fan is en geef het bericht over deze actie een duimpje omhoog zodat we jou kunnen traceren mocht je de winnaar zijn. 1 december wordt de winnaar bekend gemaakt, succes!

Liefs, Eline

Winnaar:

Hoera, we hebben een nieuw gezin gevonden voor deze regenboog pegasus : ) Tanja Kuijer, jouw meisje is de gelukkige. Neem je contact op? Bedankt allemaal en een fijne zondag!