Een tijdje geleden werd ik benaderd door Rosti Mepal met de vraag of ik kennis wilde maken met hun producten. Mijn eerste gedachte was: ‘Kennismaken? Ik ken jullie toch al lang, jullie zijn hét merk van de broodtrommels en schoolbekers.’

Maar toen ik even ging rondkijken op de website kwam ik erachter dat ze veel meer verkopen dan alleen maar schoolspullen. Had ik al die tijd onder een steen geleefd? Ik heb nooit geweten dat ze ook een heel assortiment aan servies, producten om eten te bereiden en bewaardozen hebben. Rosti Mepal is meer dan alleen maar ‘back to school’.

 

Rosti Mepal finding Dory to school

Het assortiment uit de ‘To Go’ lijn sprak mij erg aan. Je vindt hier allemaal handige en hippe producten waarin je je eten en drinken kan meenemen naar werk of school. Zo hebben ze handige thermomokken en zelfs een cup voor in de auto waaruit je je koffie kun drinken. Zo wordt de file toch net iets aangenamer!

Ik sta ’s ochtends nooit in de file, dus mijn koffie drink ik uit een gezellige beker hier thuis maar ik ben wel een fanatiek water drinker en heb graag een halve liter binnen handbereik. Onze kinderen zijn daar erfelijk mee belast. Water is eigenlijk hetgeen we altijd drinken overdag en af en toe krijgen ze een glaasje Cool Bear of een zelfgemaakte smoothie. Drinken uit een mooie fles of jar maakt water interessanter dus ik ben gevoelig voor mooie nieuwe producten. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten te krijgen maar niet elke fles drinkt even lekker. Ik houd zelf namelijk niet van flessen met een tuitje eraan of flessen met een rietje.

Rosti Mepal to go

In de webshop van Rosti Mepal zag ik een hele mooie drinkfles staan, dit is één van hun nieuwste producten, de ‘Drinkfles JustWater’. Ik mocht deze fles gaan testen en koos voor de Limited Edition. Deze fles is wit met een mooi decor van vogels, vlinders en bloemen erop. Op de één of andere manier vind ik wit altijd het lekkerst om van te eten en uit te drinken. Witte borden, bekers en flessen hebben mijn voorkeur. De fles ‘Birds & Butterflies’ is een strak vormgegeven fles met een draaidop die tijdens het drinken kan blijven zitten. Uiteraard kun je hem er ook afhalen om zo de fles te vullen met water en fruit dat je lekker vindt. De dop draait makkelijk open en dicht en hij lekt niet. Hij drinkt ontzettend fijn omdat het water door een kleine opening naar buiten komt. Doordat de dop er helemaal af kan is hij goed schoon te maken, niet onbelangrijk want er gaat natuurlijk niet alleen water in. Rosti Mepal to go

Mijn favoriete verse watertjes voor in deze fles zijn:

  • Munt met twee schuiven limoen
  • Partjes aardbeien en blokjes watermeloen

Maar er zijn veel meer lekkere smaken die ik nog zal uitproberen. Zo is water met alleen komkommer ook heerlijk, water met sinaasappel heel dorstlessend en water met frambozen lekker zoet. De combinatie van aardbeien, blauwe bessen en verse basilicum ga ik van de week testen, dit lijkt mij heel verrassend.

Rosti Mepal waterfles to go

Naar school met Rosti Mepal

Maar zoals ik eerder al schreef heeft Rosti Mepal ook een hele leuke lijn voor school. Met deze collectie spelen ze steeds weer opnieuw in op de favoriete tekenfilms en characters van dat moment. Zo vind je er nu prachtige lunchtrommels en bekers met afbeeldingen van onder andere Trolls, Frozen, Planes, Cars, Violetta en Paw Patrol.

Trolls Rosti Mepal lunchset to school

Toen Rosti Mepal ons benaderde of wij voor Jip een mooie set voor de opvang wilden uitzoeken, waren we meteen enthousiast toen we de Paw Patrol uitvoering zagen. Jip heeft namelijk vier grote helden in zijn leven: K3, Blaze, Princessia en Paw Patrol.

Voor Jip kozen we deze set uit: een lunchbox en pop-up drinkfles. Helemaal gespannen maakte hij de verpakking open en de lach die op zijn gezicht verscheen toen hij de afbeelding zag van zijn helden, is die middag niet meer weggegaan! De set is zoals we van Rosti Mepal gewend zijn, stevig en mooi vormgegeven. De pop-up drukknop is nu nog wat lastig te bedienen voor Jip maar dat zal naarmate hij groter is en sterker wordt, vast geen probleem zijn. In elk geval kan hij de set volgende week met trots aan de kindjes en zijn juffen laten zien!

Paw Patrol to school Rosti Mepal

Heb jij ook een Trolls of Paw Patrol fan thuis die je graag met zo’n mooie set wilt verrassen? Doe dan mee met deze leuke actie want we mogen een set naar keuze weggeven:

De actie loopt tot en met maandag 13 februari. Op valentijnsdag vind je hier de winnaar. Succes allemaal en een mooi weekend gewenst!

Winnaar: 

Hoera, we hebben een winnaar, Marjenne jouw zoontje kan binnenkort aan de nieuwe juffen zijn helden laten zien. Veel plezier ervan! Bedankt allemaal voor het meedoen en een fijne avond!