Vorige week konden jullie kennismaken met Dietrix en haar label ‘van Dietrix’. Onder deze naam maakt zij de mooiste lifestyleproducten, speciaal voor baby’s en wat grotere kindjes.

Dietrix woont sinds haar 18e jaar met veel plezier in Leeuwarden en werkt al bijna 10 jaar als zelfstandig grafisch ontwerpster. Een vak dat zij met veel liefde en passie uitvoert, zowel zakelijk als privé want stilstaan … dat doet Dietrix niet; haar hoofd zit altijd vol ideeën.

van Dietrix I Love Kleding winactie customized

Nieuw label: van Dietrix

Toen zij in 2014 moeder werd van zoontje Krijn kwam ze voor het eerst in aanraking met de wereld van baby- en kinderkleding en lifestyleproducten. Ze liet zich erin mee zuigen en kreeg enorm veel inspiratie, hier moest ze iets mee gaan doen! Dietrix wilde graag een uniek en eigen concept op de markt brengen, iets waar alle mama’s en papa blij van worden. Ze pakte haar potlood en ging weer ouderwets aan het tekenen en schetsen … Langzaamaan kreeg haar inspiratie vorm op papier en werd het label een feit. Van Dietrix: collecties bestaande uit mooie en unieke iconen en teksten in het Nederlands.

van Dietrix I Love Kleding winactie customized

Al snel bleek dat hier een markt voor is en sindsdien werkt Dietrix steeds opnieuw ideeën uit waardoor het assortiment in de webshop al flink is uitgebreid. Naast alle toffe iconen en designs kun je de meeste producten ook laten bedrukken met een eigen naam. Gepersonaliseerde kleding en lifestyleproducten: helemaal van nu, hip en eigenwijs!

Het assortiment

In de webshop vind je handige producten, cadeautjes en kleding. De hele kamer vol speelgoed is leuk voor de kids maar vaak een doorn in het oog van opgeruimde mama’s. Van Dietrix helpt je een handje met deze toffe opbergzakken van 100% katoen. Laat de zak bedrukken met een tof icoon, design of je eigen naam. Een perfect item voor in het opgeruimde monochrome interieur!

van Dietrix I Love Kleding winactie customized

 

Zwanger van nummer 1, 2, 3, 4, 5 of 13? Ook voor een gave bekendmaking hiervan shop je bij van Dietrix, zowel online als bij Babyplanet vind je deze leuke shirts.

In de shop vind je ook een speciaal thema ‘de cactus’. Laat een romper, speelgoedzak, shopper of T-shirt bedrukken met één van de gave iconen en je hebt gegarandeerd een uniek item in handen waar je complimentjes over zult ontvangen.

van Dietrix I Love Kleding winactie customized

Misschien heb je ze wel eens voorbij zien komen: rugzakken met naam. Speciaal voor de allerkleinste scholiertjes verkoopt van Dietrix toffe, stevige en gewatteerde rugtasjes in verschillende kleuren. Deze tas kun je laten bedrukken met je naam en indien gewenst iconen. Niet alleen stoer maar ook superhandig. Hierdoor raak je hem niet snel kwijt en kan de juf op de opvang zien welke tas van jou is.

van Dietrix I Love Kleding winactie customized

Winactie:

Leuke en zeer betaalbare spullen shop je bij van Dietrix. Speciaal voor de volgers van mamaisthuis gaat Dietrix aan het werk, win je deze actie dan mag je aan haar doorgeven welke naam of afbeelding op jouw eigen speelgoedzak moet komen te staan. Gaaf he! : )

Doe snel mee:

De actie loopt tot en met zaterdag 11 maart. Na deze datum lees je hier wie de winnaar is van deze actie. Veel succes en een mooie avond gewenst!

Winnaar: 

Hoera, Marlies de Groot, jij kunt binnenkort stijlvol gaan opbergen, van harte! Neem je contact met ons op? Iedereen bedankt voor het meedoen en een fijne dag!