Zodra er kinderen in huis zijn, is er speelgoed. De woonkamer is niet langer meer alleen een plek om in te zitten, een boek te lezen of tv te kijken, néé in de woonkamer slingert speelgoed rond, heel veel speelgoed!

Hoewel wij eens in de zoveel maanden een grote ‘schoonmaak’ houden en speelgoed naar de speelgoedbank of naar de vluchtelingen brengen, is er nog zoveel speelgoed dat er constant een risico op de loer ligt voor een chaotisch rommelig huishouden. En als ik ergens allergisch voor ben dan is het wel rommel! Vreselijk vind ik dat; mijn nek breken over gecrashte auto’s of uitglijden over verdwaalde legosteentjes, daar word ik dus echt niet happy van. Bij voorkeur heb ik een mooi gestylede woonkamer maar met onze peuter in huis heb ik die hoop al opgegeven. Hij is gewoonweg nog te jong om op zijn kamer te spelen en dus staan er in de woonkamer paperbags met speelgoed. De meiden spelen vaak op de speelzolder of in Bloems kamer dus die hebben aan knutselspullen beneden voldoende.

Ik vind het niet erg als er speelgoed in de woonkamer ligt, alleen is onze woonkamer niet heel groot dus beperk ik het liefst de prikkels aan hysterische kleuren. De paperbags zijn hiervoor ideaal; ze zijn stevig, gemaakt om zich naar het speelgoed te vormen waardoor er van alles in kan en ze zien er stylish uit. Een witte zak met een panda of een hippe quote dat trekt mijn opgeruimde hoofd nog wel. Naast deze paperbags hebben we ook nog een mooie steigerhouten kist staan waar we de gezelschapsspellen en LEGO in bewaren.

IMG_6880 (2)

Voor de LEGO steentjes en de auto’s van Jip was ik op zoek naar een nieuw alternatief. LEGO in een bak is gewoon niet handig want de kids zoeken altijd net dat steentje onderin met als gevolg dat die hele bak over de vloer uitgestrooid wordt. Heel irritant want kilo’s LEGO van de vloer opruimen is gewoon niet leuk, dat vindt mama niet leuk en de kids worden er ook niet blij van. Jip speelt graag met LEGO maar is ook een echte autofanaat, crossen over de vloer en over de waytoplay, hij toetert en vroemmmmmmmmmmmt er heerlijk op los.

IMG_6914 (2)

Tijdens mijn zoektocht viel mijn oog op de super handige opbergzakken van Play & Go, hierin kun je spullen zoals knuffels, LEGO en auto’s makkelijk opbergen en ze van de ene naar de andere ruimte vervoeren, ideaal! Toen ik Anne-Francesca van StudioZomooi sprak, gaf ze aan een samenwerking met mamaisthuis te willen doen en haar idee om de nieuwste Play & Go, de ‘Roadmap’ te reviewen in combinatie met een winactie, kwam als geroepen. Deze allernieuwste opbergzak voldoet precies aan mijn LEGO én auto-opruimvraag.

Play & Go: eenvoudig en multifunctioneel opbergen
Play & Go maakt korte metten met rommel. De opbergzakken hebben allemaal een tof design dat heel goed past in het interieur van de monochrome-loving mama’s. De nieuwste zak heeft een dubbele functionaliteit, dus ook nog eens waar voor je geld. De Roadmap combineert super slim een speelmat en een opbergzak! Met deze opbergzak kun je heel snel en efficiënt orde scheppen in de chaos en daar houd ik van! De Roadmap is echt een waanzinnig item! Aan de binnenkant vind je namelijk de afbeelding van een autobaan waarop, wanneer je de zak helemaal uitlegt, kids urenlang kunnen spelen met dieren en speelgoedauto’s. Jip was meteen enthousiast! We hebben zijn auto’s opgeborgen in de zak en als hij wil spelen hoeven we hem alleen maar uit te leggen zodat er een autobaan ontstaat.

IMG_6887 (2)

Mocht jij thuis de waytoplay ook hebben, leg deze dan aan, hierdoor ontstaat er een uitdagende en speelse vloer om op te spelen. Na het spelen is de kamer in een handomdraai weer netjes want je kunt alles op het kleed laten liggen, de touwtjes aantrekken en GO! De zak kun je in de hoek zetten als leuke accessoire maar je kunt hem ook aan de kapstok hangen mocht je weinig ruimte hebben. De Play & Go is absoluut een aanwinst in gebruik maar ook voor je interieur! Gemaakt van stevig en duurzaam katoen leent de opbergzak zich uitstekend voor een bezoekje aan familie, een uitstapje naar het strand of om mee te nemen op vakantie. Is de opbergzak vies geworden dan draai je hem op een koud programma weer helemaal schoon.

Winactie:

Enthousiast geworden en wil je ook stijlvol en opgeruimd 2017 beginnen, doe dan mee met onze gave winactie:

De actie loopt tot en met vrijdag 6 januari, na deze datum wordt de winnaar hier bekendgemaakt. Succes allemaal met meedoen en een fantastisch en gezellig uiteinde gewenst!

Winnaar:

Hoera, Mandy Huls, van harte! Opruimen wordt vanaf nu een echt feestje voor jullie! Iedereen bedankt voor het meedoen en een mooi winters weekend gewenst!