Tegenwoordig zitten veel kinderen langdurig voor de televisie of staren zich uren blind op een tablet of smartphone. Natuurlijk is het prima om af en toe te chillen en wat te ontspannen met een scherm maar belangrijk is dat kinderen ook in beweging blijven.

Gezond en fit opgroeien maakt van kinderen evenwichtige wezentjes die zich letterlijk prettiger in hun lijf voelen. VTech, de bedenker en maker van intelligent kinderspeelgoed gunt ieder kind een actieve lifestyle en heeft daarom iets leuks bedacht waardoor bewegen helemaal niet saai hoeft te zijn. Juist niet; met de Kidizoom Smart Watch DX willen kinderen niets anders meer en wordt conditie opbouwen kinderspel.

171652-kidizoom smartwatch DX Paars

De Smart Watch DX heeft een ingebouwde bewegingssensor waarmee hij kinderen uitdaagt in beweging te komen. Op de manier zoals het kinderen aanspreekt; speels, positief en prikkelend, blijf nu maar eens stilzitten : ) De sensor houdt alles bij, telt en registreert waardoor je met het persoonlijke programma in topconditie kunt komen. Het stimuleert om jezelf uit te dagen en het zal lastig zijn om sportieve activiteiten saai te blijven noemen. Stappen, dansen en springen … beweeg samen met je Kidizoom Smart Watch naar hogere levels en word een topatleet!

Kidizoom Smart Wacth

Het leuke is dat deze Smart Watch ook nog eens een gaaf en sportief klokje is, een echte eyecatcher om je pols. De Watch heeft alle horlogefuncties die je van een digitale watch mag verwachten: stemmen opnemen, stemmen vervormen, spelletjes, rekenen en er zit een wekker in en een slimme app die je leert klokkijken met behulp van gesproken tijd. Daarnaast heeft de Watch een kleurentouchscreen met analoge en digitale tijdsweergave, zelfs in 3D. En de ingebouwde camera waarmee je foto’s en video’s kunt bewerken met coole effecten, kaders en filters maakt het horloge natuurlijk helemaal stoer. Een gaaf cadeau voor leergierige, actieve en stoere jongens en meiden van 5 tot 13 jaar!

Kidizoom Smart Watch

Winactie Kidizoom Smart Watch:

Wij hebben zelf geen ervaring met deze gave gadget maar zijn er van overtuigd — aangezien we wel ervaring hebben met andere producten van VTech — dat dit een absolute musthave is en daarom vinden we het extra tof dat wij één van jullie blij mogen maken met een Kidizoom Smart Watch. De kleur mag jezelf bepalen, blauw of paars, it’s up to you!

Normaal kun je bij winacties op mamaisthuis jezelf nomineren maar dit keer willen we het anders doen: het lijkt ons leuk als jullie iemand kiezen die dit gave cadeau echt verdient. Een jongen of meisje die je het gunt omdat … De reden kan natuurlijk van alles zijn maar we hopen op deze manier een trotse nieuwe eigenaar te vinden die een extraatje kan gebruiken. We hoeven het exacte verhaal niet te weten maar het is fijn als je wel duidelijk kunt beschrijven waarom juist dit kindje deze Watch moet krijgen. Doe je mee met het doorgeven van dit liefdevolle gebaar, geven is soms zoveel leuker dan krijgen! <3

We gunnen ieder kind een Kidizoom Smart Watch maar er is er altijd ééntje die het net een beetje extra verdient.

Wat moet je hiervoor doen:

De actie loopt tot en met woensdag 22 februari, daarna vind je hier de winnaar! Heel veel succes en we hopen op hartverwarmende berichten hieronder!

Winnaar: 

Hoera, we hebben een winnaar: van harte Simone Rietveld! We hopen dat de Watch jouw meisje gaat helpen mbt haar gezondheid. Het is jullie gegund. Iedereen bedankt voor het meedoen en een mooie vakantie gewenst!