Sint, Sinterklaas, Sint Nicolaas, Klaasie … Ik twijfelde een beetje wat de beste aanhef is voor een brief als deze maar volgens mij is ‘Sint’ altijd goed. Goed, Sint dus.

Magibook VTech

The bigger the better

In deze periode van het jaar voel ik me altijd een beetje met u verbonden. Ik ben namelijk zelf ook jarig in deze tijd van het jaar maar in tegenstelling tot hoe u het aanpakt rond uw verjaardag hou ik het meestal klein. Van die grootse partijen daar krijg ik dus stress van. U daarentegen lijkt meer van het credo ‘the bigger the better’ als het om uw verjaardag gaat. Wat me dan wel weer aanspreekt aan uw verjaardagsconcept is het vrijgevige. Iedereen blij maken met mooie cadeaus. Het lijkt me heerlijk om dat eens per jaar zo te kunnen doen zoals u.

Kinderspeelgoedaanbod

Maar ik voel ook meteen een druk opkomen. Want hoe zorg je voor de juiste cadeaus? Op welke manier houd je het eerlijk? En hoe weet je wat iedereen leuk vindt? Hoe weet je wat er allemaal te koop is? Want als ik zelf soms naar het kinderspeelgoedaanbod — goed scrabbelwoord by the way — kijk, dan duizelt het me. Zo veel keus. Door de ogen van kinderen lijkt alles in de winkel of in de folder ‘mooi’, ‘te gek’, ‘superdeluxe fantastisch’ of ‘vet cool’. Maar in negen van de tien gevallen is de aantrekkingskracht al verdwenen zodra je de drempel van de voordeur bereikt .

Magibook VTech

Bijdragen aan de ontwikkeling

Dus die verlanglijstjes lieve Sint, ik weet niet of u die wel zo serieus moet nemen. U moet ze niet compleet negeren natuurlijk dat zou cru zijn, maar een korreltje zout of een eigen invulling kan toch geen kwaad? Ik zou het zelf erg kunnen waarderen als u ook voor een paar duurzame producten zou kiezen. Dingen die lang meegaan en die ook nog iets bijdragen aan de ontwikkeling van mijn kinderen.

Superverantwoorde gadget

Aha. En dat is dus precies waarom ik u schrijf. Want in dat genre heb ik toch een goede tip. Moet u luisteren. Of beter gezegd lezen. De kans is namelijk groot dat u het nog niet kent, want het is het nieuwste van het nieuwste. Echt een gadget zeg maar, maar dan superverantwoord! Ik ben gevraagd om het testen en nu ben ik dus zo enthousiast dat ik vind dat u dit moet weten en moet meenemen in uw cadeauopties voor aankomende pakjesavond. Komt ie: de MagiBook van VTech. Dat is niet zoiets als uw rode boek, alhoewel ik die ook best magisch vind. Het zou overigens geen kwaad kunnen om qua techniek uw boek wat te upgraden waardoor het net zo interactief wordt als de MagiBook want het is echt vet cool Sint.

Magibook VTech

De fascinerende Magibook

De MagiBook is een soort laptop-meets-boek met een magische pen waar kinderen in de leeftijd 2 tot 6 mee kunnen spelen en veel van kunnen leren. Win-win dus. Het is dit jaar ook niet voor niets genomineerd tot speelgoed van het jaar. Met de pen beweeg je door het interactieve boek — naar keuze, er zijn verschillende soorten op de markt — en dan hoor je ineens een vrolijke stem allerlei opdrachten en informatie geven over wat je in het boek ziet.

Geloof me Sint, je snapt niet hoe het kan. Maar leuk dat het is! En wat blijkt, het is het perfecte cadeau voor mijn vijfjarige dochter. Ze is niet zo’n speler qua poppen, Lego, Barbies etc, maar ze is wel superleergierig en houdt van spelletjes. Ze kan de MagiBook makkelijk zelf bedienen en tikt aan haar tafeltje lekker met de pen in het rond. Maar het is dus ook heel leuk om samen met haar te doen, ik vind die slimme pen fascinerend.

Magibook VTech

Voorbereiding basisschool

Het mooie van de MagiBook is dat je er in verschillende niveaus doorheen kan dus je kan al heel jong beginnen. Het sluit ook perfect aan bij het aanbod wat ze later op de basisschool krijgen. Echt zo’n cadeau waar ze jaren plezier van hebben. Ik ben fan, maar dat had u misschien al een beetje begrepen. Voor ons hoeft u het niet op het lijstje te zetten, want wij zijn voorzien maar dit is er echt één waar u veel gezinnen blij mee kunt maken.

Voor één keer Sinterklaas

En weet u wat nou het leuke is, omdat ik ook in deze tijd jarig ben en ik me daarom een beetje met u verbonden voel mag ik er voor deze ene keer eentje weggeven. Yes! Heel even kan ik me dus écht voelen zoals u, hoe het is om een gezin blij te maken met een mooi cadeau waar ze jaren plezier van zullen hebben. U heeft een mooi vak lieve Sint. Succes nog even met de laatste voorbereidingen en alvast een fijne verjaardag. Cheers.

Magibook VTech

WIN WIN WIN

Wie zal ik blij maken? Help me kiezen.

  • Vertel mij in een comment waarom jij graag deze MagiBook cadeau wilt krijgen.
  • Like deze brief op Facebook en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Op Sinterklaas’ verjaardag — 5 december aanstaande — maken we hier de winnaar bekend. Heb een heerlijk weekend allemaal!

Liefs, Eline

Winnaar:

Hoera, het is pakjesavond en we gaan iemand blij maken: Lara Andrès Reuser, van harte! Neem je contact met ons op? Iedereen bedankt voor het meedoen en slaap lekker voor straks!