Moederdag komt eraan! En já, het is iedere dag moederdag. En néé, daar hoef je echt geen cadeautje voor. HA! Houd je MOEDER voor de gek, echt wel!

hartje amsterdam 1

Moeder worden vond en vind ik zelf één van de allermooiste dingen die mij zijn gegund in mijn vrouwelijk bestaan hier op Moeder Aarde. Maar er zijn nog heel veel meer mooie momenten die allemaal een plekje verdienen op één van de prachtige armbanden van Hartje Amsterdam aan jouw pols! Ik zelf heb hiervoor zoveel inspiratie, dat ik met gemak twee onderarmen vol zou krijgen. Ik ben nogal van het denken in beelden. : ) Er verschijnt dan ook direct een afbeelding van zo’n dame uit verre oorden met tientallen gouden ringen om haar nek om deze op te rekken. Note to self: Misschien gewoon niet doen.

hartje amsterdam 3

Voordat ik doordraaf: Say hello to ‘Hartje Amsterdam‘; de sieraden die persoonlijk worden gemaakt door Lotte van Koningsveld uit, jawel, Amsterdam. Lotte had een ‘gewone’ serieuze baan maar werd hier uiteindelijk niet gelukkig van. Toen ze dit feit letterlijk op een yogamat in Bali liet bezinken en ervoor koos het helemaal anders te gaan aanpakken, kreeg de wens om haar droom te volgen langzaam vorm. Combineer een armbandenfreak met een passie voor reizen en een grote dosis creativiteit en een uniek product is geboren: sieraden onder de mooie merknaam Hartje Amsterdam met stuk voor stuk een unieke handtekening. Lotte maakt iedere armband zelf, ze zijn van begin tot eind handgemaakt en jij kunt er straks eentje bemachtigen voor om je pols, want ik mag er twee weggeven!

Ik ontving mijn armband afgelopen week. Ik opende uit plichtsbesef onze grote rode brievenbus — je weet tenslotte maar nooit welke fijne instelling er aan heeft gedacht je te verblijden met een factuur of een verkeersboete — maar  … Oeh! Tussen de saaie post lag een pakje dat mijn naam fluisterde. Voordat ik de voordeur had bereikt, was de envelop al gesloopt en in de papiercontainer beland. Hello Hartje Amsterdam! Met moeite — ik werd nogal gretig van dit pakje — heb ik eerst een paar foto’s weten te maken van de verpakking, voordat ik verder keek. Wat een juweeltje pakte ik uit, en zo enorm lief en met aandacht ingepakt. Direct verkocht! In de armband liet ik twee infinity-tekens slaan, samen met drie voor mij speciale jaartallen in Romeinse cijfers en een aantal lieve hartjes. De jaartallen zijn de geboortejaren van mijn twee kindjes — Hero en Novah — en het jaar waar we nu nog middenin zitten: ik trouw namelijk dit jaar met mijn grote liefde en ben volop bezig met de voorbereidingen voor onze grote dag. Er bungelt dus al een enorm symbolisch juweeltje om mijn pols (ja bungelt, mijn Tony’s repen blijven overal plakken, behalve aan mijn polsen!). Wat is het mooi geworden. Wat opvalt en deze armband zo uniek maakt, is dat niet alle cijfers kaarsrecht zijn uitgelijnd. Dit geeft het voor mij een speciaal randje, je kunt zien dat iemand (dank Lotte) de symbooltjes met de hand in de armband heeft geslagen. Een speels accent aan een mooie eyecatcher.

hartje amsterdam 4

Loop je al te dromen over wat jij zelf in een Hartje Amsterdam wilt laten slaan? Misschien heb je je lief op een speciale plek ontmoet en kies je de coördinaten van ‘jullie’ locatie. Misschien hebben jullie samen een liedje, een favoriete quote. Een stom zinnetje waarom jullie keihard moeten lachen: “Weet je nog schat?”. Of misschien wil je de mooie namen van jullie kleintjes om je arm hebben, een of meerdere geboortedata, de naam van je moeder, je favoriete drankje of je eigen bijnaam. Keuze te over! Lotte kan 25 symbooltjes in een armband slaan. Je kunt in overleg met haar je eigen Hartje Amsterdam samenstellen. Scroll gauw verder naar beneden voor de winactie!

MOEDERDAG WIN-ACTIE

Speciaal voor Moederdag mogen wij twee armbanden van Hartje Amsterdam — in kleur naar keuze — weggeven aan twee supermoms! Wat moet je hiervoor doen:

  • We waarderen het als je de Facebookpagina van Hartje Amsterdam een like geeft.
  • Like het Facebookbericht over deze actie.
  • Ben jij die supermom die ook nog eens een fantastische moeder kent en haar ook zo’n gaaf cadeau gunt; doe dan mee en laat een reactie met jullie namen achter onder de post op Facebook.

Deze actie loopt tot en met vrijdag 19 mei, daarna lees je hier wie de lucky ladies zijn! Heel veel succes en een fijne Moederdag gewenst allemaal ♥

Winnaars:

Hoera, we hebben twee winnaars. Hoewel iedere mama een supermom is, zetten we vandaag twee moeders in het avondzonnetje: Kaschenka de Jonge en Monique De Zoete van harte gefeliciteerd! Iedereen bedankt voor het meedoen en een mooi weekend gewenst!