Een aantal jaren geleden leerde ik via Facebook Maud kennen, inmiddels is zij moeder van 2 jonge kinderen. We kwamen in contact met elkaar door onze gedeelde liefde voor mooie kindermerkkleding. 

Naast deze liefde heeft Maud ook een passie voor interieur en styling, iets waar ze nu onder andere met haar webshop in kinderdekbedovertrekjes invulling aan kan geven. Toen haar dochter voor het eerst onder een dekbed ging slapen kwam ze er achter dat er niet veel webshops zijn die een groot aanbod in overtrekjes hebben. Een webshop die zich alleen richt op de overtrekjes voor kinderen was er nog niet. Het was altijd al Maud haar droom om een eigen bedrijfje op te zetten en aangezien dit goed te combineren is met de zorg voor de kinderen heeft zij deze droom in april 2013 verwezenlijkt met de opstart van Dekjebedje.

Inmiddels is Maud al ruim 2 jaar bezig en begint de webshop steeds meer vorm te krijgen. Ze begon met enkel de opmaak en aankleding van bedden, lakentjes, dekentjes en overtrekjes in babybed maten tot en met tienermaten. Inmiddels is het assortiment ook uitgebreid met slaapzakken, pluche dierenkoppen voor aan de muur en hippe lampen. Bij de toffe webshop Dekjebedje kun je je hele kraampakket samenstellen. Maud heeft voor 2016 al weer een hoop leuke dingen ingekocht want de webshop zal zich steeds verder gaan uitbreiden met unieke en stoere items voor de kinderkamer.

Bij Dekjebedje kun je terecht voor gave spullen voor de kamer van je lieve meisje of je stoere jongen, in de webshop kom je onder andere deze merken tegen:

Om jullie kennis te laten maken met de producten van Dekjebedje mag mamaisthuis een dekbedovertrek weggeven aan een meiden -of een jongensmama! Samen met de volgers op Facebook en in overeenstemming met Dekjebedje hebben wij hiervoor de volgende 4 prints geselecteerd. Voor de jongens is er keuze uit een stoere kiepwagen en een lieve dino overtrek:

 

12247206_499932300185741_3505866376894620250_n

Voor de meidenmama’s zijn deze prints geselecteerd, een prachtige paard met bloemen en vlindertjes en een zomerse print met LOVE erop:

11209477_499928300186141_760974404397125928_n

Nu wil je natuurlijk weten hoe je kans kan maken om zo’n gaaf overtrek te winnen, meedoen is simpel en kan tot en met 9 januari:

  • Like de pagina van mamaisthuis en de pagina van Dekjebedje op Facebook
  • Delen van dit bericht op je tijdlijn is lief!
  • Laat hier onder dit bericht een reactie achter met daarbij de vermelding van je voorkeur

Ben je benieuwd geworden naar de producten van deze leuke webshop, klik dan hier om rond te kijken bij Dekjebedje

De winnaar is getrokken door een onafhankelijke jury, de vlog van de trekking staat op www.facebook.nl/mamaisthuis!