Twee weken geleden maakte ik ’s avonds Bloem haar fruitbakje klaar voor school, met dit keer daarin wat aardbeien, een handje pecannoten en liefde; een kaartje met de tekst die wij vaak tegen elkaar zeggen “ik hou van jou, tot de maan en terug!”

Toen ik Bloem van school haalde stond ze te stralen toen ze mij zag, het vinden van het kaartje had haar zichtbaar goed gedaan en ook de juf gaf mij een vriendelijke glimlach.

broodtrommelliefde origineel

Broodtrommelliefde ‘Original’

Via Instagram kwam ik op Broodtrommelliefde, een geweldige set kaartjes met grappige, informatieve plaatjes en lieve teksten. Gewoon om je kind te laten weten dat je aan hem of haar denkt ook al ben je niet in de buurt. Soms hebben kinderen dat extra steuntje nodig op een schooldag, bijvoorbeeld als het gepest wordt of onzeker is. Een verrassing in de broodtrommel kan een kindje weer doen stralen en een extra boost geven om er wat van te maken die dag. 

Fruitmomentje Bloem

Op de achterkant van de kaartjes staan leuke illustraties en leerzame weetjes over groente en fruit. Onze kinderen zijn hele makkelijke en goede eters maar ik kan mij voorstellen dat het positief kan mee werken om moeilijke eters meer fruit en groenten te laten eten. Leuke bijkomstigheid lijkt mij! Vandaag heeft Bloem haar allereerste toets in groep 3, reuze spannend natuurlijk en dit is juist weer zo’n uitgelezen moment voor wat liefde in haar bakje. Wat druiven, wat blauwe bessen, een handje pecannoten en het kaartje “succes vandaag met je toets”. Ik zie haar al weer staan stralen als ik haar van school kom halen. Deze kaartjes zijn voor mama en kind beiden een feestje!

Broodtrommelliefde is bedacht door Anouk, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Een dochter van 8 jaar en een zoon van 5 jaar. Haar dochter werd op school gepest omdat zij door haar eczeem en astma anders eet. Om haar te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen én om een haar hart onder de riem te steken deed zij briefjes in haar trommeltje. 
Broodtrommelliefde was geboren! 

De set bestaat uit 20 gelamineerde kaartjes. Door de ronde hoeken zijn de kaartjes veilig voor kleine kindervingers. De set kost € 12,95.

broodtrommelliefde pictogrammen

Broodtrommelliefde ‘Pictogrammen’

Na de lancering van de kaartenset ‘Original’ kwam er vraag naar kaarten voor kindjes die nog niet kunnen lezen. Ouders gaven aan zelf wel eens een tekening te maken op een blaadje met een hartje of met een kusje. Hier is Broodtrommelliefde op in gaan haken en bedacht de serie ‘Pictogrammen’. Een set speciaal bedacht en ontworpen voor de kindjes in groep 1 en groep 2.

In december 2015 heeft Broodtrommelliefde een 3e serie uitgebracht, genaamd ‘Partner’. De partnerserie met liefdevolle teksten aan de ene kant en aan de andere kant grappige illustraties met een knipoog naar een wat gezondere lifestyle. De set bestaat uit cynische teksten, liefdevolle teksten, succes wensende teksten en ook een afspraakkaartje. Juist deze set is uitermate geschikt om je partner even weer wat extra liefde (door de maag) te geven. Een set die heel goed past bij Valentijnsdag, de dag van de liefde!

broodtrommelliefde partner

Broodtrommelliefde ‘Partner’

In samenwerking met Broodtrommelliefde heeft mamaisthuis een toffe winactie! Een speciale Valentijnsactie. Door mee te doen maak je kans op zowel de set ‘Original’ als de set ‘Partner’. Uit ervaring kan ik zeggen dat het heerlijk is om hiermee je partner of je kindje te verrassen. Wil je meedoen en kans maken op beide sets? Volg dan onderstaande stappen:

  • Like mamaisthuis en Broodtrommelliefde op Facebook.
  • Plaats onder dit bericht een reactie waarin je laat weten dat je mee wilt doen.
  • Tag vrienden onder het bericht op Facebook die ook blij zullen worden van deze leuke Valentijnsactie.
  • Het mag maar het hoeft niet; deel dit bericht openbaar op je eigen Facebookpagina.

De actie loopt tot en met 10-2-2016!

Klik hier voor de verkoopadressen van Broodtrommelliefde