Het zit er bijna op, onze feestweek ter ere van het éénjarig bestaan. Voor de allerlaatste keer deze week gaan we een volger heel blij maken met een gaaf cadeau, als dank voor het volgen en lezen van de blog.

Hopelijk blijven jullie allemaal bij ons en zijn jullie getuige van de mooie dingen die nog gaan gebeuren de aankomende tijd, het aankomend jaar of wie weet misschien wel de aankomende jaren. In elk geval bedankt allemaal voor het afgelopen jaar!

kinderkoffer-koe-frieda-trunki

Vandaag vieren we de samenwerking met Kids with Flair. Deze gave webshop in lifestyle producten heeft een groot assortiment aan decoratie en andere accessoires voor lieve baby’s, grappige peuters, stoere kleuters en coole kids. Kids with Flair heb ik een aantal maanden geleden leren kennen tijdens een event. Isabelle, de eigenaresse van deze toffe webshop, was toen zelf aanwezig en nadat ik mijzelf en de blog had geïntroduceerd bleek al snel dat wij een leuke klik en dezelfde ideeën over een samenwerking hadden. Met als resultaat dat mamaisthuis dit jaar brand rep is voor Kids with Flair. We zijn ontzettend blij met deze samenwerking want op de blog delen we graag gave en nieuwe producten op het gebied van lifestyle en kinderkamer aankleding. Isabelle zit nooit stil, ze is altijd druk met de webshop en op zoek naar nieuwe en innovatieve merken en producten op de markt. Hierdoor breidt de webshop zich steeds verder uit en wordt het aanbod steeds groter.

trunki-koe-frieda-ilovespeelgoed2

 

Voor ons heel logisch om de feestweek af te sluiten met Kids with Flair want we zijn ontzettend trots op onze functie als brand rep. Speciaal voor de volgers van mamaisthuis heeft Isabelle een hele gave give-away klaar staan. Ga je er in de herfstvakantie tussenuit, gaat je kleintje geregeld logeren bij opa en oma? Doe dan zeker mee want dit is één van de leukste koffers ever!

De Trunki Ride-on reiskoffer maakt het reizen met kinderen een stuk aangenamer. Op deze magische koffer kun je uitrusten maar papa of mama kan hem ook voorttrekken terwijl jij er op zit. Zo is een vliegveld niet meer zo groot en ben je niet moe voordat je de gate hebt bereikt. Het koffertje ziet er niet alleen fantastisch en eigenwijs uit, hij is ook nog eens zeer licht, kan mee als handbagage en heeft zachte rubberen binnenranden waardoor kleine vingertjes niet bekneld kunnen raken. 

frieda_mk5_pack_lr

Hoe maak je kans op Frieda de koe:

  • Geef hieronder aan dat je mee wilt doen met deze actie.
  • Het liken van de pagina’s van mamaisthuis en Kids with Flair is geen vereiste maar wordt uiteraard wel erg gewaardeerd.
  • Like het bericht over deze actie op Facebook of tag iemand die ook blij wordt van Frieda de koe.
  • Na 22.00 uur vind je hier de winnaar van deze actie.

Heel veel succes!

Denise, bereid je maar vast voor want vanaf volgende week heb je er een vriendinnetje bij voor je dochter Noa! Frieda staat te trappelen om op reis te gaan 🙂 Van harte! Bedankt allemaal voor deze fantastische week en blijf ons volgen voor de mooie verhalen en gave acties! Een zonnig weekend gewenst!