Wat is het al een succes deze feestweek, veel leuke reacties gekregen en de give-aways worden positief ontvangen, super! Vandaag hebben we speciaal voor de allerkleinsten een heel mooi en lief cadeautje: het geboortekoffertje van Naamelijk.

koffertje-van-geboortekaartje (1) - kopie

 

Een aantal maanden geleden schreef ik een blogpost over de koffertjes die wij ontvingen na de geboorte van onze kinderen. Op deze koffertjes staan onderdelen van de geboortekaartjes afgedrukt en ze zijn in exact de zelfde kleuren gemaakt als de kaartjes. Een vriendin gaf ons het koffertje als kraamcadeau na de bevalling van Bloem en toen Jip geboren was kregen we er ook één voor hem cadeau. Hoewel we het product inmiddels kenden, waren we weer enorm verrast. De geboortekaartjes van Bloem en Jip hebben wij namelijk zelf ontworpen en dat deze mooie kaartjes nu ook op een koffertje staan, is echt gaaf!

Al snel na het ontvangst van het eerste koffertje kwam ik op het idee om het koffertje te gebruiken als memorybox. Hierin bewaar ik alle kaartjes die wij na de bevalling ontvingen, de eerste kleertjes, het ziekenhuisbandje, de ziekenhuispapieren en de bevallingsfilm. Ja écht, de hele bevalling van Bloem staat op video en we hebben hem zelfs al een keer helemaal afgekeken. Wel zonder chips en wijn maar toch; avondvullend programma 😉

Het creatieve brein achter Naamelijk is Kim. Sinds het bestaan van mamaisthuis heb ik altijd heel leuk contact gehad met haar. Kim is een bezige bij die steeds weer op nieuwe ideeën komt waarmee ze haar assortiment kan uitbreiden. Voor elk product geldt dat ze met liefde en plezier gemaakt zijn en geheel volgens de wensen van de klant. Bij Naamelijk vind je persoonlijke cadeaus voor bijzondere gelegenheden zoals een geboorte, een huwelijk of een verjaardag.

koffertje-van-geboortekaartje - kopie

Ben jij zwanger, net bevallen, ken jij iemand die zwanger is of ben je al langer op zoek naar een tof product om die waardevolle spulletjes van je kindje in te bewaren? Doen dan mee, vandaag maak je kans op zo’n gaaf koffertje van het geboortekaartje of alleen met naam, alles kan!

  • Geef hieronder aan dat je mee wilt doen met deze actie.
  • Het liken van de pagina’s van mamaisthuis en Naamelijk is geen vereiste maar wordt uiteraard wel gewaardeerd.
  • Na 22.00 uur vind je hier de winnaar van deze actie.

Heel veel succes!

Hoera, Laura jij kunt het geboortekaartje of de naam (straks) gaan doorgeven aan Kim van Naamelijk 😉 Bedankt allemaal voor het meedoen en sweet dreams!