Wow, wat gaat het snel, we zijn alweer op dag drie van de feestweek. Vandaag gaan we jullie laten kennismaken met een heel gaaf en mooi merk: Petit & Jolie. Dit merk leerde ik kennen toen ik nog niet zolang online was met mamaisthuis.

Petit & Jolie zijn pure producten die je met een gerust hart kunt gebruiken op de tere huid van je baby of kindje. De producten zijn allemaal gemaakt van natuurlijke ingrediënten die ook nog eens zoveel mogelijk afkomstig zijn van biologische landbouw. Tevens zijn ze parabenen en paraffine vrij en er worden geen synthetische geur en kleurstoffen in gebruikt.

nl_NL_281515_full

Toen ik voor het eerst kennismaakte met Petit & Jolie was ik een beetje huiverig voor de geur, want hoe kan een product waarin geen parfum zit nou lekker ruiken? Maar wat een verademing was dat zeg; Petit & Jolie ruikt juist heerlijk maar naast dat vleugje geur ook nog steeds heel puur en eerlijk. Met deze producten stop je de jonge poriën van je kindje niet vol met troep en parfum maar verzorg je het met natuurlijke ingrediënten en een subtiel luchtje. Heerlijk! Wij zijn fan en hebben al een jaar lang standaard de handzeep, Baby Haar & Body Shampoo, Baby Bodylotion en Baby Badolie in huis. Deze producten zijn heel geconcentreerd en onze ervaring is dat hierdoor zuinig in gebruik zijn.

Esther is het gezicht achter dit hippe relatief nieuwe merk. Tijdens haar eerste zwangerschap werd ze zich bewust van de kwetsbaarheid van haar kleine prille geluk en kwam ze er achter dat er op de markt nog geen aanbod was van pure, biologische en kwalitatief goede babyproducten. Hoog tijd dus voor verandering en een nieuw aanbod op de markt. Zo gezegd zo gedaan; Petit & Jolie zag in 2013 het levenslicht! Onder het motto: ‘Wat puur is, wil je puur houden’, is Esther druk bezig met haar producten de markt te bewerken en is Petit & Jolie inmiddels niet meer weg te denken.

Ben jij benieuwd naar deze producten of ben je al fan en heb je een nieuwe aanvulling nodig, doe dan mee met deze actie. Van Petit & Jolie mogen we onderstaande set weggeven. 14248076_796007650538346_658556709_o

Wat moet je doen om kans te maken op deze mooie producten:

  • Geef hieronder aan dat je mee wilt doen met deze actie.
  • Het liken van de pagina’s van mamaisthuis en Petit & Jolie is geen vereiste maar wordt uiteraard wel gewaardeerd.
  • Na 22.00 uur vind je hier de winnaar van deze actie.

Heel veel succes!

Hoera Margit, wat zal jouw kindje lekker verwend worden met deze heerlijke producten, geniet ervan! Iedereen bedankt voor het meedoen en slaap lekker voor zo!