Wat leuk dat je een kijkje neemt op de blogpost van de volgende winactie. We hebben nog vier winacties te gaan en deze is speciaal voor mama én de kleine, we verloten namelijk mijlpaalkaarten.

Het leven van een kleintje zit vol kleine en grote mijlpalen, momenten die je eigenlijk voor altijd wilt vastleggen om ze nooit meer te vergeten. Met deze kaarten kan dat; leg ze bij je kindje op het moment van de mijlpaal, schiet een kiekje met de camera en je vergeet nooit meer wanneer het was. Super leuk om later nog eens na te lezen want wanneer was ook alweer die eerste nacht dat je kleintje doorsliep en wanneer kwam dat eerst tandje ook al weer door?

Deze kaarten zijn gemaakt door MamaKaart en verkrijgbaar bij Paper&Stuff. Ze zijn gemaakt in zwart-wit prints en daardoor passen ze helemaal bij de monochrome trend. Leuk om ze bijvoorbeeld neer te zetten op een plankje in het kamertje van je kleintje.

14233114_613580952154867_2847602209322646877_n

Paper&Stuff is een webshop waar we al vaker mee hebben samengewerkt. De shop is vorig jaar opgezet door Christine en is inmiddels enorm uitgebreid. Ze begon ooit onder de naam Paper3Stuff met de verkoop van paperbags en verkocht toen alleen via social media kanalen. Sinds vorige week is haar nieuwe website en gaat de webshop verder onder de naam Paper&Stuff. Bij Paper&Stuff kun je terecht voor de allerleukste monochrome lifestyle- en interieuraccessoires.

Speciaal voor mamaisthuis stelt Paper&Stuff een set mijlpaalkaarten baby beschikbaar. Nu vergeet je nooit meer wanneer die speciale momenten plaatsvonden. Wat moet je doen om kans te maken op deze gave set:

  • Geef hieronder aan dat je mee wilt doen met deze actie.
  • Het liken van de pagina’s van mamaisthuis en Paper&Stuff is geen vereiste maar wordt uiteraard wel gewaardeerd.
  • Na 22.00 uur vind je hier de winnaar van deze actie.

Heel veel succes allemaal met deze leuke actie!

Hoera, ook voor deze actie is weer een winnaar getrokken; Leanne, van harte! Neem je contact op? Iedereen bedankt voor het meedoen!