En hebben jullie al iets gewonnen tijdens deze feestelijke week op mamaisthuis? Zoniet, dan heb je nog drie dagen om kans te maken op hele gave producten, leuk toch?! Vandaag vieren we de samenwerking met Young Beauty.

Begin dit jaar leerde ik dit bedrijf kennen via Instagram, prachtige producten in mooie verpakkingen verschenen op mijn scherm. Deze webshop is nog relatief nieuw en verovert langzaam maar zeker Nederland. Young Beauty verkoopt verzorgingsproducten en make-up speciaal voor de jonge huid. Met deze producten houd je de huid jong en in balans en geef je het extra verzorging die een huid onder invloed van hormonen goed gebruiken kan. Maar dat niet alleen, de producten zijn eerlijk én puur, zowel voor de huid als voor de natuur. Bij het vervaardigen ervan wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu.

Patty is de eigenaresse van Young Beauty. Tot 2015 waren er in Nederland nog weinig natuurlijke en dierproefvrije verzorgingsproducten te vinden, gericht op het gezond houden van de jonge huid. Daarom besloot Patty om deze producten ook op de Nederlandse markt te introduceren. Dat er vraag is naar dit soort producten is het afgelopen jaar wel gebleken, de webshop breidt zich steeds verder uit met nieuwe merken.

14331663_836306079838796_1482450164_n

Eén van de merken die Young Beauty verkoopt is Amie. De producten zitten vol natuurlijke plantextracten en bevatten verder GEEN chemicaliën, parabenen, sulfaten, minerale oliën en dierlijke ingrediënten. Hierdoor is dit merk ook voor vegetariërs en veganisten geschikt. De producten van Amie zijn zacht maar tegelijkertijd ook super-effectief voor je huid. Ideaal dus voor de gevoelige huid!

Young Beauty heeft een prachtige set samengesteld die wij mogen weggeven! Heb jij een jonge of gevoelige huid of wellicht een dochter die graag met verzorgingsproducten aan de slag gaat, doe dan mee:

  • Geef hieronder aan dat je mee wilt doen met deze actie.
  • Het liken van de pagina’s van mamaisthuis en Young Beauty is geen vereiste maar wordt uiteraard wel gewaardeerd.
  • Na 22.00 uur vind je hier de winnaar van deze actie.

Heel veel succes!

Hoera, van harte Marieke, jij bent de winnaar en kunt binnenkort gaan tutten! Bedankt allemaal voor het meedoen en tot de volgende keer!