Vandaag kun je bij mamaisthuis kans maken op de allernieuwste set van Broodtrommelliefde. Ik denk dat iedereen inmiddels de kaartjes wel kent maar voor wie er nog nooit eerder van gehoord heeft, hier een korte introductie:

Toen Anouk merkte dat haar dochter het moeilijk had op school en werd gepest vanwege haar eczeem en astma, maakte zij kaartjes met lieve teksten om haar dochter een hart onder de riem te steken. Ze zag wat deze kaartjes met haar dochter deden en besloot dit idee verder uit te werken.

Aan het roer van Broodtrommelliefde staan Anouk en Laury die de illustraties op de kaartjes verzorgd. Op de ene kant van elk kaartje staat een lieve tekst of een opsteker, en op de andere kant staat een handig weetje over voeding. Broodtrommelliefde zorgt voor wat liefde tijdens de lunch en het gevoel dat er aan je gedacht wordt. Niet alleen voor ‘bijzondere’ kinderen fijn maar het is eigenlijk voor ieder kind een cadeautje in de broodtrommel.

BTL_HERFST_WEB-600x588

De nieuwe editie bestaat uit teksten die passen bij de tijd van het jaar. Zo zijn er kaartjes waarop staat: ‘vanavond mag je je schoentje zetten’ en ‘morgen komt de sint weer in het land’ maar er zijn ook wat algemenere teksten zoals: ‘ik geloof in jou, altijd!’, ‘je bent echt een kanjer!’ en ‘gaan we vanavond lekker griezelen?’. Naast deze tekstkaarten, 20 stuks, bevat de set ook 6 blanco kaarten waar je zelf iets op kunt zetten. De weetjes over de groenten en fruit zijn ook allemaal passend bij het najaar. Venkel, pastinaak, boerenkool, rode biet en dadels zijn allemaal vertegenwoordigd.

Hoe maak je kans op deze gave set:

  • Geef hieronder aan dat je mee wilt doen met deze actie.
  • Het liken van de pagina’s van mamaisthuis en Broodtrommelliefde is geen vereiste maar wordt uiteraard wel gewaardeerd.
  • Na 22.00 uur vind je hier de winnaar van deze actie.

Heel veel succes!

Hoera, de winnaar is bekend: Anna Wienen deze gave Broodtrommelliefde kaartjes zijn voor jou. Neem je contact met ons op?

Bedankt allemaal voor het meedoen!