Hoi allemaal, mijn naam is Nathalie Bekking en samen met mijn vriend Sander en onze 3 zoontjes Tijmen (7) Julian (4) en kleine Beau van 4,5 maand oud vormen wij een gelukkig en gezellig gezin.

Het moederschap vind ik geweldig en sinds de geboorte van mijn zoontjes, heb ik een grote passie ontwikkeld voor alles wat met het aankleden van kinderkamers te maken heeft. Toen ik er achter kwam hoeveel leuke spullen er te krijgen zijn op het gebied van kinderkamerstyling, ben ik begin januari met de Facebook pagina Pure & made with Love gestart. Op deze pagina deel ik al mijn interieur en styling ideeën, iets waar ik al eerder mee had willen beginnen, maar wat nu eindelijk van de grond gekomen is.

Nathalie - kopie

Het gezicht achter de rubriek

Aangezien ik dagelijks op zoek ben naar leuke webshops, musthaves voor de kinderkamers en nieuwe trends, heb ik nog genoeg inspiratie over om ook op mamaisthuis een gave nieuwe rubriek te vullen. Esther en ik hebben hier samen over gesproken en kwamen tot de conclusie dat het leuk zou zijn om naast de rubriek ‘een kijkje in de kamer van…’ ook deze rubriek op de blog te gaan plaatsen zodat wij jullie van nog meer mooie ideeën kunnen voorzien.

Nathalie kids - kopie

Mijn 3 heerlijke mannen!

Ik heb erg veel zin om als gastblogger aan de slag te gaan op mamaisthuis. De naam van de rubriek maken we met  de livegang in maart bekend maar het wordt in elk geval helemaal leuk! Elke maand zal ik jullie voorzien van leuke ideeën, hippe webshops, nieuwe trends, leuke kleine winkeltjes, brocante spullen, mooie merken en budgettips. Ik ga met veel plezier en passie aan de slag om zo mama’s en mama’s to be inspiratie te geven voor het kamertje van hun kostbaarste bezit; want als liefde leven wordt wil iedereen alleen maar het allerleukste en beste voor haar of zijn kindje.

Veel liefs

Nathalie