Na de geboorte van zowel Bloem als Jip kreeg ik van één van mijn vriendinnen een geweldig cadeau. Een koffertje met daarop de naam en het geboortekaartje geschilderd. We hebben voor beide kinderen het geboortekaartje zelf ontworpen en dat daar nu een koffertje van op hun kamertje staat, is natuurlijk super leuk. Heel waardevol!

Koffertje Sam

Geboortekoffertje

Een koffertje als memorybox

De koffertjes heb ik in gebruik als memorybox; hierin bewaar ik alle felicitatiekaartjes die we kregen na de geboorte, de eerste kleertjes, het polsbandje van het ziekenhuis en nog wat bijzondere dingetjes die leuk zijn voor later. Binnenkort zal ik op de blog de geboortekaartjes en de koffertjes van Bloem en Jip met daarin de inhoud laten zien, leuk ter inspiratie en misschien brengt het jullie op ideeën. Een geboortekoffertje is een leuk kraamcadeau maar je kunt ook jezelf zo’n koffertje cadeau doen, om het net als wij om te dopen tot memorybox. Een webshop die zich gespecialiseerd heeft in onder andere het maken van deze koffertjes is Naamelijk.

tekstbord-van-geboortekaartje

Naambord geboorte

Naamelijk

Bij Naamelijk vind je cadeaus met een symbolische waarde, alles wordt met liefde gemaakt en geheel afgestemd op jouw wensen. Het gezicht achter Naamelijk is Kim; een bezige bij die elke keer weer een uniek product bedenkt en een kick krijgt als ze anderen blij kan maken met producten die zij met plezier en enthousiasme heeft gemaakt. Bij Naamelijk vind je persoonlijke cadeaus voor bijzondere gelegenheden zoals een geboorte, een huwelijk of een verjaardag. Het assortiment bestaat uit originele koffertjes met naam of met een afdruk van het geboortekaartje. Ook maakt Naamelijk houten producten met persoonlijke, pakkende teksten en afbeeldingen. Kim begrijpt dat je je unieke cadeau zo snel mogelijk in huis wilt hebben, bijvoorbeeld omdat je na de bevalling zo spoedig mogelijk het koffertje als kraamcadeau wilt geven, daarom heb je het product al binnen 3 dagen in huis.

Voor meer informatie over Naamelijk klik je hier.

In samenwerking met dit leuke bedrijf heeft mamaisthuis een mooie winactie! Wil jij ook een koffertje met naam of afdruk van het geboortekaartje óf ken je iemand die binnenkort gaat bevallen en wil je diegene verrassen met een origineel kraamcadeau doe dan mee met deze toffe actie en volg onderstaande stappen:

  • Het mag maar het hoeft niet; deel dit bericht openbaar op je eigen Facebookpagina.

De actie loopt tot en met 29-2-2016.