Vorig jaar kwamen er papieren zakken op de markt die voorzien van een leuke, eigenwijze of hippe tekst ineens onwijs hot werden. Zakken, waarin je van alles en nog wat kunt opbergen en die eigenlijk in elke kamer van het huis een plek verdienen.

Het klinkt als een enorm slecht idee, een opruim item in allerlei formaten gemaakt van papier. ‘Daar heb je misschien een week plezier van en dan kan hij in de openhaard’, was mijn eerste gedachte. Ik besloot om het zelf uit te gaan testen en kocht 3 zakken online, 2 grote en een kleine. We hadden net de box uit de woonkamer gehaald dus moesten we iets verzinnen om Jip zijn speelgoed in te gaan opbergen. Bij voorkeur wel een oplossing die voor ons ook geen doorn in het oog zou zijn om naar de kijken. Nadat ik mijn lief had omgepraat dat het echt niet zo gek is om een paar tientjes uit te geven voor papier, maakte ik de bestelling rond. Twee dagen later had ik mijn bestelling in huis en was meteen enorm verrast. Helemaal klein opgevouwen kwamen deze multifunctionele zakken uit de verpakking. We moesten ze even uitrekken, in vorm brengen en de bovenste rand omvouwen maar al snel werd duidelijk dat het materiaal echt heel sterk is.

Jip heeft al zijn puntig, hard, zacht, vierkant, rechthoekig, groot, klein, licht en zwaar speelgoed in de zakken zitten en dat gaat heel goed. Al weken overleeft dit mooi trio Jip zijn manier van uitpakken en opruimen. Om even te schetsen hoe dat gaat; Jip zit er op zijn knietjes bij en hangt aan de rand van de zak om te kijken waar zijn favoriete speelgoed zich bevindt. Meestal heeft hij pech en ligt het op de bodem en is het een hoop gegraai en gehang totdat uiteindelijk Jip besluit dat het mooi is geweest waarna de zak vanuit staande positie wordt gevloerd. Dit alles overleven zij, keer op keer, dag in dag uit. Ik moet absoluut toegeven dat deze zakken heel goed dienst kunnen doen in het interieur met kleine kinderen.

De paperbags zijn niet alleen heel makkelijk, ruim en betaalbaar maar ze zijn ook nog eens heel stijlvol. Doordat de basis kleur wit is past de zak eigenlijk in elke woonkamer, baby of kinderkamer. De zakken zijn uitermate geschikt om knuffels, speelgoed en luiers (kleine formaat zak) in op te bergen maar het is ook handig om de zak op de kinderkamers neer te zetten om de was in te verzamelen.

Als je de zak in de woonkamer wilt gebruiken kun je hem leeg neerzetten als eyecatcher maar je kunt er ook wat kussens in doen, een mooie plant of vaas met seizoenstakken, staat onwijs trendy!

Via social media kwam ik in contact met Christine, jonge mama van zoontje Finn en altijd bezig met interieur en styling. Ze kwam een maand geleden op het idee om de paperbags te gaan verkopen en dit eerst via de social media kanalen te gaan doen onder de naam Paper3stuff. Christine nam haar zwager in de arm als ontwerper en omdat alles met de hand gemaakt wordt, is er veel mogelijk. Telkens bedenken zij samen weer leuke nieuwe unieke teksten en afbeeldingen en vooral gericht op kids. Ook het maken van gepersonaliseerde zakken of naar eigen ontwerp een zak laten maken is geen enkel probleem voor Paper3stuff. Christine wil heel graag in de toekomst een webshop gaan openen die vooral gericht is op interieur en baby-en kinderkamer spullen.

winactie paper3stuff

Hebben jullie al van die gave paperbags staan? Nog niet? Of vind je ze zo tof dat je er nog wel een paar van wilt hebben in je interieur, doe dan snel mee want van Paper3stuff mag mamaisthuis iemand blij maken met een XS en een XL formaat in de uitvoering zoals op bovenstaande foto. (wil je liever ipv BOYS de naam van je kindje op de bag dan is dat mogelijk). De actie is gesloten, de winnaar is inmiddels bekend gemaakt: Leonie van Riessen- Melchers, van harte!

Hoe maak je kans:

  • Like de pagina van mamaisthuis en de pagina van Paper3stuff op Facebook
  • Laat hier onder dit bericht een reactie achter zodat we weten dat je mee wilt doen
  • Delen van dit bericht op je tijdlijn is lief!
  • Meedoen kan tot en met 16 januari