In februari lieten wij jullie kennismaken met vakantiepark Platus. De droom van Esther en Jos die werkelijkheid is geworden en vorig jaar heel goed werd ontvangen en beoordeeld door de eerste gasten. 

Vakantiepark Platus review Franse Lot

Wij zijn fan van kleinschalige parken, bezoeken deze het liefst iedere zomer. Campings waar de natuur en ontdekken voorop staan en kinderen worden uitgenodigd met elkaar te spelen in plaats van enkel met materiaal. Vakantiepark Platus is zo’n plek! Een prachtig stuk groen in de Franse Lot waar rust en ruimte centraal staan. Speciaal voor de volgers van mamaisthuis mochten we in februari een winactie uitzetten. Een verblijf van een week in een opgeknapt vierpersoons chalet met nieuwe badkamer. Een waanzinnige actie die gewonnen werd door Nanda en haar gezin.

Vakantiepark Platus review Franse Lot

Mocht je nu nog geen vakantie geboekt hebben en ook liefhebber zijn van ‘ik vertrek’ plekjes, lees dan zeker de review van Nanda. Vakantiepark Platus scoort op Zoover een 9,5 en heeft na twee seizoenen de ‘Golden Award’ welverdiend in de pocket!

Vakantiepark Platus review Franse Lot

Review vakantiepark Platus

“Allereerst willen wij je nog super bedanken voor onze gewonnen week naar het prachtige vakantiepark Platus! Wij zijn er geweest van 20 tot en met 27 april en hebben het fantastisch gehad. Ondanks dat het weer niet helemaal meezat — we uiteraard liever een zonnetje hadden gezien — lijken onze kids daar geen moment last van te hebben gehad. Weer of geen weer, Platus is een speelparadijs voor kleine ukken.

Vakantiepark Platus review Franse Lot

Genieten van de vrijheid

Onze oudste dochter van 5 hebben we bijna niet gezien want die had het erg druk met vriendjes en vriendinnetjes. Nieuwe vriendschappen worden op het vakantiepark binnen no time gemaakt! Onze tweeling van net 2 jaar heeft het ook mega naar zijn zin gehad. Het meisje van ons duo had het steevast elke ochtend bij het wakker worden over ‘buite pele’ (buitenspelen). Op het terrein van Platus genieten kinderen echt van de vrijheid die ze daar kunnen krijgen. Lekker springen op de trampolines, klimmen in de mooie eigengemaakte speeltoestellen van Jos, skelteren, spelen in de waanzinnige kids-keet met speelgoed, er is genoeg te doen en iedereen speelt met elkaar.

Vakantiepark Platus review Franse Lot

Lekker stampen in de plassen als het regent, op deze camping mag je lekker vies worden. De mooie natuurlijke plek stimuleert kinderen om alles om hen heen te ontdekken.

Op en top vakantie

De week die we bij Jos en Esther hebben doorgebracht was goud waard. Mede door hun betrokkenheid en het feit dat je elkaar ook echt een beetje leerde kennen. Iedereen kenden ze bij naam en niets was te veel gevraagd. Superlieve en enthousiaste eigenaren zijn het. Wanneer er tijd was, schroomden ze niet en speelden ze gezellig mee met de kinderen!

Een gezellig onderdeel op Platus is samen eten. Hoeft niet maar mag. Zo hebben we op onze  aankomstdag heerlijk kunnen genieten van Jos zijn pizza’s. Serieus de lekkerste pizza ooit! Ook hebben we nog een avond met andere gasten genoten van een groepsbarbecue. Waarna we gezellig met zijn allen en alle kinderen rond het kampvuur marshmallows gingen roosteren. Op en top vakantie dus!

Vakantiepark Platus review Franse Lot

Tijdens deze week verbleven we in een van de recent opgeknapte chalets. Een accommodatie van alle gemakken voorzien. We konden goed merken dat er onlangs veel tijd en energie in het renoveren is gestopt.

Jos en Esther heel veel succes met jullie prachtige park in de Franse Lot! We komen zeker nog eens terug en zullen dan het zonnetje meebestellen.

Liefs,

Jan-Willem, Nanda, Kiki, Fien en Olle.”

Eigen beeldmateriaal

Voor meer info over vakantiepark Platus kun je hier  → klikken.