Kinderen zijn het ideale excuus om veel naar buiten te gaan. Ik hield altijd al van buiten zijn, zowel in de winter als in de zomer, maar sinds ik mama ben nog meer. 

Onze kinderen hoeven gelukkig niet gemotiveerd te worden om buiten te spelen. Ze zijn het liefst de hele dag buiten; lekker naar een speeltuin, fietsen of gewoon bij huis met andere kindjes spelen. Niet alleen in de zomer, ook in de herfst en winter is buiten fun! Lekker in plassen stampen, sneeuwpoppen maken of naar het bos voor een stevige boswandeling.

Bolderkar wagon Jipsfish

Buitenleven

Buitenspelen, of in elk geval iedere dag een frisse neus halen is gezond en hartstikke leuk! Wij wonen hier — ondanks dat het een vinexwijk is – onwijs groen en waterrijk. Het voordeel is dat wij aan de rand van de wijk wonen waardoor wij met een paar stappen midden in de weilanden staan. De opzet van de wijk en de omgeving leent zich fantastisch voor mooie fietstochten en wandelingen.

Nu Jip wat groter is, hebben we ook meer mogelijkheden om dat te doen: we pakken de buggy, Jip gaat op zijn eigen fietsje of we gaan op de grote fiets met onze knapperd achterop. Een paar maanden geleden hebben we nog een optie kunnen toevoegen aan ons arsenaal ‘vervoer’: een heuse bolderkar. Ons oog viel op een prachtige wagon van Dutch design met daarop het logo ‘Jipfish’.

Bolderkar wagon Jipsfish

We hadden het er al eens over gehad dat zo’n wagon wel leuk zou zijn voor de kids tijdens dagjes uit. Maar dat de wagon ook in het dagelijks leven zo goed van pas zou komen, hadden we nooit gedacht. We hebben de Jipfish, nadat we deze hebben gekregen, een vaste plek gegeven in de gang, zodat hij anytime gepakt kan worden en niet eerst in elkaar gezet hoeft te worden.

Wat overigens ook geen moeite is want net als vele kinderwagens is ook deze wagon gemaakt van slim design en in een paar seconden in elkaar te zetten. Best bijzonder want het is een solide en ruime wagon. Ondanks dat hij in elkaar hartstikke plat en makkelijk op te bergen is, heb je hem zo klaar staan voor gebruik! Onderstaand een filmpje waarin je kunt zien hoe makkelijk dat gaat:

Wherever you go, go Jipfish

Jipfish is hip, fun en een absolute musthave! Met een zoon die Jip heet, kon het bijna niet anders dan dat de naam ons zou aantrekken. We zagen de wagon op social media voorbij komen en waren meteen verliefd. Robuust, stoer design, mooie kleuren, grote wielen en lekker ruim. Zo’n ‘ding’ waar je helemaal verliefd op kan worden maar toch helaas vaak onderaan je lijstje prioriteiten zet omdat het — dachten wij toen — vooral een luxe-item is.

Inmiddels weten we beter, veel beter want Jipfish is echt een onderdeel van ons leven geworden. Wherever you go, go Jipfish : ) In het leven met kinderen zijn talloze momenten die zich lenen voor een wagon-avontuur. Het ene groter dan het andere maar het is altijd fun.

Bolderkar wagon Jipsfish

Zoals ik eerder al aangaf staat de wagon bij ons klaar voor gebruik in de gang waardoor we hem nooit kunnen vergeten en we er letterlijk zo de deur mee uitrijden. Met een peuter in huis zijn er vaak momenten waarop je niet zonder buggy of fiets kunt. Sommige afstanden zijn gewoonweg te ver om te lopen of duren te lang voor die kleine peuterbeentjes maar met onze Jipfish Wagon is the sky the limit.

Wat een plezier hebben we met onze mooie wagen. Een wandeling door de wijk langs speeltuinen, een middagje naar een strand, een wandeling door het bos of een bezoek aan de dierentuin. We laden of de wagon vol met spullen of gebruiken hem om de kids in te vervoeren waarbij ze elkaar geregeld zelf voorttrekken. De Jipfish Wagon is voorzien van een parkeerrem voor veilig in- en uitstappen. Ook gebruiken we deze rem vaak als we moeten uitladen wanneer de wagon volgeladen is met spullen.

Bolderkar wagon Jipsfish

Jipfish: altijd en overal big fun!

Wat ons meteen opviel is dat de wagon enorm soepel rijdt! Onze kinderen zeiden het gisteren weer: “Mama, ik hoef bijna niets te doen, de wagen rijdt uit zichzelf”. En daar is geen woord van gelogen, de wagon rijdt inderdaad bijna uit zichzelf. We waren — toen we er nog geen ervaring mee hadden — bang dat de wagon zwaar zou zijn om te trekken maar niets is minder waar!

Zelfs met twee kinderen én spullen erin, rijdt hij soepel en superlicht. Heel fijn voor wandelingen over minder vlak terrein of door het zand. De grote luchtbanden hebben veel grip en doordat de wagon zo plat op te vouwen is, neem je hem ook makkelijk mee tijdens een dagje uit.

Bolderkar wagon Jipsfish

Wij hebben deze stoere wagon in de kleur Sturdy Green mogen ontvangen, maar je kunt uit nog veel meer toffe kleuren kiezen zoals Aqua Blue en Bright Red. En hoe gaaf is dit: sinds een paar weken is er ook speciaal voor de monochrome-loving moms een fantastische Jipfish op de markt in de kleuren Black and White. Dus no worries mama’s, trek je kleine knapperd de mooiste monochrome-outfit aan, zet je kindje in de wagon en toeren maar in style!

Tijdens de shoot voor de nieuwe collectie waar Bloem aan mee mocht doen, hebben we een aantal wagons van dichtbij mogen bewonderen. Ik kan je eerlijk zeggen: ze zijn allemaal even mooi. De kleuren passen allemaal heel tof bij het ontwerp en het gevoel dat je van de Jipfish Wagon krijgt. Lastig kiezen dus!

Jipfishtour en France

Het zomerseizoen is aangebroken, officieel nog niet kalender-wise maar kijkende naar het weer is het op en top zomer. Jipfish-time dus! Wat gaan we een hoop plezier met de wagon beleven. Aankomend weekend gaan we naar Boerenbed en wat past nu beter in dat groene landschap vol terrein uitdagingen, dan een robuuste wagon van Jipfish.

Ook Frankrijk staat nog op de planning. Een nieuw gebied voor ons: Bretagne … een prachtige streek om met de wagon te ontdekken dus mochten we er ruimte voor hebben naast al het speelgoed en koffers met veel te veel kleding, dan mag hij absoluut mee.

Lees ook: De schoonheid en rijke historie van Bretagne

Bolderkar wagon Jipsfish

Jipfish Wagon: een houten kuip, een metalen frame en vier comfortabele luchtbanden voorzien van Quick release assen.

Schommelen in style

Jipfish staat niet alleen bekend om de waanzinnig mooie Wagons, ze maken ook schommels: de Jipfish Swing. Ook weer een prachtig design, geïnspireerd op de vorm van een skateboard en voorzien van toffe unieke prints. De prints worden met een zeefdruk op het hout aangebracht. De schommel toont dat eenvoud — slechts een stuk gebogen hout met gekleurde print — kunst voor in je tuin kan zijn.

Wie is Jipfish

Simpel: een vader en moeder met beiden veel inspiratie en ideeën. De één creatief met potlood en het bedenken van oplossingen voor producten, de ander creatief in het verzinnen van oplossingen voor problemen op menselijk gebied. Na eindeloos schetsen en fine-tunen was daar het uiteindelijke concept. Een wagon van superslim ontwerp, prachtige belijning en stoer uiterlijk. Klaar om de wereld te veroveren. Nu alleen nog een naam. Simpel: het familie-konijn en de twee goudvissen : )

logo