Sinds ik mama ben, heb ik mijn ogen en oren altijd open als het gaat om nieuwe producten die het leven van mij en mijn kindjes makkelijker en aangenamer maken. De meeste producten die ik tegenkom zijn bedacht door vrouwen, logisch want het zijn ook meestal de moeders die met de verzorging bezig zijn.

Hangloose Baby: vijf vaders en een idee

Maar dit geldt niet voor ‘Hangloose Baby‘. Aan het roer van dit product staan vijf mannen, vijf vaders uit Scheveningen met een innovatief en zakelijk brein. Mag ik jullie voorstellen aan Dick, Daniel, Thomas, Lars en Rick, de mannen achter het zwevend boxkleed. Dit nieuwe product wordt breed omarmt door artsen, kraamzorg en consultatiebureaus. Deze adviseren ouders Hangloose Baby te gebruiken als zij een baby hebben die neigt te overstrekken, veel huilt, een voorkeurshouding heeft of problemen heeft met de motorische ontwikkeling.

hangloose baby 1

Los van het feit dat Hangloose Baby voor elke baby heerlijk is om in te ontspannen, is dit product de Ferrari onder de box hangmatten. In een normale hangmat bestaat de kans dat een baby te ver doorzakt wat ongezond is voor de ruggengraat en tevens kan de hangmat over de baby heen vouwen waardoor de ademhaling belemmerd kan worden. De versteviging in het liggedeelte zorgt er voor dat de rug gelijkmatig ondersteund wordt. Lage boxen kun je hiermee tijdelijk ophogen en als ouder hoef je niet bang te zijn voor rugklachten; de verhoogde ligging van de baby is een weldaad.

boxkleed hangloose

Het product

Hangloose Baby is een boxkleed en hangmat in één, bestaand uit verschillende materialen en gemaakt van natuurlijk katoen. De bovenkant van het kleed lijkt wel op Origami, Japanse papiervouwkunst. Je kunt middels de stiklijnen die je op verschillende manieren kunt omvouwen, een veilige en geborgen omgeving creëren voor je baby. De onderlaag is gemaakt van stevig canvas en kan worden opgespannen in de hoeken van een babybox.  Hangloose baby is zwevend te gebruiken bij baby’s van ongeveer 0 tot 3 maanden of tot wanneer ze zelfstandig kunnen omrollen van de ene naar de andere zij. Daarna kun je nog lang plezier hebben van Hangloose Baby als speel- of boxkleed. In het park, op het strand of gewoon in de tuin of op het balkon.

2015-winner-prijs-baby-innovation-award-kopie

In februari kregen de bedenkers  van Hangloose Baby de Baby Innovation Award uitgereikt. Het is hun missie om met Hangloose Baby wereldwijd een gerenommeerd merk te worden in de baby lifestyle met verschillende producten in het assortiment, dus we zullen waarschijnlijk nog veel meer van deze vijf vaders gaan horen. De naam Hangloose komt uit de surfwereld en is een wereldwijde begroeting onder surfers, waarbij men aan elkaar aangeeft dat het relaxt gaat.

Designed by daddies, loved by babies

Helaas zijn onze kindjes al te groot, wat hadden we graag zelf dit mooie product willen testen. Maar hoe gaaf voor jullie; nu mag een andere enthousiaste mama dit doen. Lijkt het je leuk om een gave review te schrijven waarin je ingaat op de punten die je in deze post vindt (we zijn enthousiast over hetgeen we gelezen hebben maar willen graag de ervaring van één van onze volgers hierbij posten) en en je dol op baby lifestyleproducten, check dan hieronder hoe je mee kunt doen:

Wat zijn de voorwaarden:

Optioneel:

  • Heb jezelf geen baby maar je zus, schoonzus, nicht of buurvrouw wel, tag die dan gerust onder het bericht op Facebook.
  • Delen van het bericht is natuurlijk onwijs lief!

Het product mag je na afloop houden en de actie loopt tot en met 31 mei.

De testmama is bekend

Lieve allemaal, wat hebben jullie massaal gereageerd op onze oproep voor een testmama. Wat een mooie en lieve reacties allemaal! Iedere mama of mama to be heeft zo haar eigen redenen benoemd waarom dit product in de box van haar kleintje thuishoort. Wat fijn om te lezen dat deze actie zo goed is opgepakt en ook het schrijven voor mamaisthuis in de smaak valt, top! Dit gaan we zeker vaker zo doen want reviews van kritische volgers zijn heel waardevol. Maar nu, er kan er maar één de testmama zijn voor deze actie en inmiddels is de naam bekend…tromgeroffel…

And-the-winner-is

Kleine Saar en haar mama Patricia Vlielander, van harte gefeliciteerd!! Jullie mogen een product uitkiezen en daarna fijn gaan testen, we zijn heel benieuwd naar jullie bevindingen! Neem je even contact met ons op om het een en ander af te stemmen.

Iedereen bedankt voor het meedoen en tot de volgende actie! x- mamaisthuis