Shoppen; ik kon het vroeger urenlang en het liefst ging ik na het ontvangen van mijn salaris meteen de stad in. Vooral in de tijd dat ik nog geen kinderen had en al mijn besteedbaar inkomen aan mijzelf kon uitgeven, dwarrelde ik het liefst in de stad rond.

Urenlang etalages kijken, nieuwe winkels ontdekken, heerlijk!

omoda kinderkleding online shoppen

Energie maar één keer uitgeven

De weken rond de feestdagen – wanneer de stad sfeervol versierd en verlicht is – waren voor mij geliefde momenten om te gaan shoppen. Nog even iets voor de kerstdagen en een toffe outfit voor het nieuwjaarsfeest scoren. Hoewel ik nog steeds van deze periode houd, zie je mij niet zo snel meer uren door de stad slenteren. Ik zoek de sfeer van deze periode liever op een andere manier op.  Daarnaast is het met mijn been een uitdaging om heel lang te winkelen. Heel eerlijk: ik moet keuzes maken. Door de pijn en het ongemak kan ik niet alles meer en als ik dan moet kiezen waar ik mijn energie voor gebruik, steek ik die liever in een heerlijke wandeling. Zeker wanneer de koude dagen gehuld zijn in een heerlijke winterzon. Ik laad simpelweg meer op met zo’n wandeling dan alle prikkels die ik ervaar wanneer ik uren in de stad rondloop.

Fysiek versus online

Maar ik ben wel dol op fashion. Zowel voor mijzelf als mijn kinderen. We houden van mooie, eerlijke en kwalitatieve mode. Zelf koop ik het liefst kleding van bewuste merken en als het kan biologisch. Maar niet altijd, dat heeft ook te maken met budget. In plaats van de stad in te gaan, shoppen we die tegenwoordig met name online. Voor de puberdochter niet altijd leuk want die wil juist graag de stad in, iets waar ik op die leeftijd ook blij van werd. Ik snap dan ook heel goed dat ze het niet altijd leuk vindt dat het voor mij lastig is om mee te gaan. Zo heel af en toe maak ik een uitzondering en gaan we toch even samen op pad. En inmiddels is ze ook oud genoeg om met een vriendin de stad in te gaan. Kleine meisjes worden groot!

Een eigen smaak

De jongste vindt winkelen niet leuk. Wat dat betreft lijkt hij op zijn vader! Voor hem is samen online kleding uitzoeken een betere optie. Hij heeft inmiddels wel een eigen mening over kleding en een eigen smaak. Dus ik moet hem wel in het proces betrekken. Ik kan niet meer zoals vroeger dingen bestellen en hem thuis laten kiezen. We gaan samen op zoek naar een leuke website en hij selecteert dan op maat items die hij leuk vindt. Daarbij stuur ik het proces natuurlijk een beetje op prijs want daar heeft hij nog geen kijk op. Met kinderen in de groei heb je zeker ieder seizoen nieuwe items nodig. Toen ik laatst voor mijzelf aan het kijken was zag ik dat mijn favoriete website Omoda nu – naast schoenen – ook voor kinderen kleding verkoopt. Het assortiment breidt steeds meer uit en ze verkopen superleuke merken.

Efficiënt winkelen

Ik vind online shoppen bij Omoda heel fijn omdat ze een overzichtelijke website hebben, een groot assortiment mode en het bestel- en retourproces is klantvriendelijk. Voor mij is het echt een uitkomst dat ik voor de jongste ook zo nu en dan bij Omoda kan winkelen. Ik kan het mee bestellen met items van mij. De webwinkel is een mooie aanvulling op de overige webshops waar ik voor hem shop. Ze verkopen merken die hij graag draagt zoals Tommy Hilfiger en Common Heroes. En daarnaast scheelt het tijd doordat ik mijn weg er goed weet. Ook niet onbelangrijk; want hoe graag ik ook online winkel, ik heb nog meer te doen. Zoals iedere andere moeder. Vervelen doen we ons nooit. 😉