Zwanger of mama zijn, beiden is genieten maar het kan af en toe best pittig zijn. Op die momenten is het fijn om wat extra aandacht aan jezelf te schenken, even me-time in te lassen.

Speciaal voor die momenten heeft Petit & Jolie een biologisch verwenpakketje samengesteld; de Mama Gift Set! Deze set bestaat uit een fijne ‘Anti-Striae Olie’ (100ml) en een biologische geteelde ‘Herbal Tea to Enjoy’ (50gr). PJ-mama-gift-set

  • De Anti-Striae Olie, van 100% natuurlijke oorsprong, houdt de huid soepel en verkleint zo de kans op striae. Tevens trekt de olie snel in, zodat je meteen na het smeren je kleding al weer aan kan doen.
  • De Herbal Tea to Enjoy is een heerlijke thee bestaande uit pepermunt, lindebloesem en kamille. Een moment van ontspanning met een kopje heerlijke kruiden.

Klik hier om meer te lezen over de producten van Petit & Jolie in een eerder geplaatste blogpost

Petit & Jolie

Esther heeft Petit & Jolie in 2012 opgericht en ontwikkeld met de inspiratie van het wonder van haar zwangerschappen en de puurheid waarmee kinderen geboren worden. Ze was op zoek naar eerlijke, pure en biologische producten voor baby’s, kinderen en zwangeren, net als het ‘pure’ van de baby en kinderhuid. Toen ze merkte dat dit nog nauwelijks op de markt was, besloot ze zelf producten te gaan ontwikkelen waar je samen met je kindje van kunt genieten zonder je zorgen te hoeven maken waar het vandaan komt of waar de reststoffen naar toe gaan. Petit & Jolie produceert alleen biologische, milieu- en huidvriendelijke producten, gemaakt van natuurlijke ingrediënten en vrij van parabenen, synthetische conserveermiddelen, kleurstoffen of zeep.

Met de producten van Petit & Jolie zorg je voor een natuurlijke start van het leven voor je kindje en houd je wat puur is puur! 

Mama giftset collage

Speciaal voor Moederdag mogen wij een mama blij gaan maken met een Mama Gift Set! Hoe maak je kans:

  • Laat hieronder in een reactie weten dat je kans wilt maken op deze set.
  • We stellen het op prijs als je de Facebookpagina van Petit & Jolie een like geeft.
  • Tag je zwangere vriendin, je collega, je zus of de meest geweldige moeder die je kent onder het bericht op Facebook.
  • Op Moederdag wordt rond 23 uur de winnaar bekend gemaakt op Facebook, succes!