Waarschijnlijk hebben jullie het al bij een aantal bloggers voorbij zien komen: Disney On Ice komt terug en dit keer met een nog mooiere show! Vorig jaar zijn wij voor het eerst met het gezin geweest en wisten meteen: hier willen we vaker naartoe! 

Alles wat er gezegd en geschreven wordt over dit ijsspektakel is waar: gave stunts en prachtige kostuums en decors wisselen elkaar in een rap tempo af waardoor je steeds weer opnieuw verrast wordt en van begin tot eind naar een adembenemende show zit te kijken. Dit jaar zal Jip onze peuter van ruim 3½ jaar voor het eerst meegaan, vorig jaar zijn we namelijk alleen met de twee zussen geweest. Heel benieuwd hoe hij dit zal vinden, in elk geval is hij er al helemaal vol van sinds ik een paar weken geleden het filmpje liet zien. ‘Cars! Een auto op het ijs!’, superstoer vindt hij het.

Disney On Ice 2017 Betoverende Werelden

Disney On Ice 2017 Betoverende Werelden

Ieder jaar is de ijsshow spectaculair maar dit jaar belooft het zelfs betoverend te worden. Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden waarbij we kunnen rekenen op non-stop plezier met vier favoriete Disney verhalen en geliefde figuren uit Disney/Pixar’s Cars, De Kleine Zeemeermin, Disney/Pixar’s Toy Story 3 en met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy. Al deze sterren worden vergezeld door de geliefde karakters uit Frozen. Superleuk want we hebben hier inmiddels drie! Frozen fans in huis!

Disney On Ice 2017 Betoverende Werelden

Het zeer geliefde Frozen

Weten jullie het nog, het meest bijzondere en succesvolle animatieverhaal ooit: De koninklijke zusjes Anna en Elsa nemen het publiek mee naar het fantastische winter wonderland van Arendelle. Anna — een meisje met een buitengewoon groot hart — begint een epische reis met de hilarische sneeuwman Olaf en de ruige bergbewoner Kristoff om haar zus Elsa te vinden die met haar ijzige krachten het koninkrijk van Arendelle in een eeuwige winter heeft gevangen. Heel benieuwd hoe dit op het ijs uitgebeeld en verteld gaat worden, grote kans dat we met open mond zitten te kijken!

Disney On Ice 2017 Betoverende Werelden

Cars, stoere stunts en humor

In Radiator Springs komen de levensgrote figuren van Disney/Pixar’s Cars – Bliksem McQueen, Takel en de rest van het team op het ijs. Door middel van state-of-the-art animatronica bewegen hun ogen en mond met elke draai op de bevroren snelweg. Takel zorgt voor een komische noot als het team van Disney/Pixar’s Cars over het ijs scheurt en supersnelle stunts uithalen. Ik vermoed dat Jip later ook Cars wil worden na het zien van deze fantastische ijsshow. : )

Een mix van klassieke en nieuwe Disney verhalen

Betoverende Werelden verbindt klassieke en nieuwe Disney verhalen. Het publiek zal all-time favorieten zien, zoals De Kleine Zeemeermin en Disney/Pixar’s Toy Story 3 en een verhaal vol actie, magie en onvergetelijke karakters met Frozen beleven. Van wielen tot golven, van een ijzig wonderland tot de sterren en daar voorbij, de favoriete Disney-momenten van de hele familie komen tot leven in Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden.

Disney On Ice Betoverende Werelden kun je bezoeken van 15 t/m 30 december in Rotterdam, Utrecht of Amsterdam.

WIN WIN WIN 

Nee, we zitten jullie hier natuurlijk niet alleen maar lekker te maken met een toffe ijsshow die wij mogen gaan bezoeken. Natuurlijk niet! Wij gaan jullie blij maken: we mogen namelijk 4 zilveren tickets weggeven voor de show van vrijdag 15 december 2017 om 19.00 uur in Ahoy Theater Rotterdam. Tof he? Hoe doe je mee:

  • We waarderen het als je de Facebookpagina van mamaisthuis een like geeft.
  • Misschien leuk om andere mensen die je zo’n gaaf uitje gunt te taggen, mag, hoeft niet.
  • Geef hieronder in de comments aan dat je kans wilt maken.
  • Like het bericht over deze actie op Facebook zodat we je kunnen traceren mocht je de winnaar zijn.

De actie loopt tot en met 18 oktober, daarna lees je hier op de blog wie de winnaar is. Heel veel succes en een mooie woensdag gewenst!

Winnaar: 

Hoera, daar is dan eindelijk de naam van de gelukkige: Eline Timmermans van harte! Iedereen bedankt voor het meedoen en een mooi herfstweekend gewenst!

Disney On Ice 2017 Betoverende Werelden