Hier is hij dan, mijn eerste blog voor mamaisthuis! Ik zal netjes beginnen met me even voor te stellen: Ik ben Sarah, 31 jaar en sinds 6 maanden moeder van een heel leuk jongetje genaamd Reijn. 

Ik heb 10 jaar in Amsterdam gewoond en ben een paar jaar terug verhuisd naar het altijd gezellige Brabant: Breda! Dit heb ik met alle liefde gedaan voor mijn grote liefde Jordi, die ik tegenkwam op een lamme avond stappen in Breda. Na in een leuke hippe buurt in Breda gewoond te hebben, wonen wij sinds de komst van onze kleine knapperd in een nieuwbouwwoning in een ‘gezellig’ wijkje. Te truttig voor woorden maar we genieten enorm, ook omdat ik vanwege het nieuwbouwelement los kon gaan op mijn andere passie: interieur.

Sinds een goed jaar laat ik me dus onderdompelen — net zoals de meesten van jullie — in alles wat te maken heeft met kinderen maken, krijgen en opvoeden. Uren heb ik gespendeerd online, in de babywinkel, met die vriendin die al moeder is en met die buurvrouw die ook moeder gaat worden. Voel jij ook wat ik voel? Hoeveel ben jij aangekomen? En hoe kreeg je het er weer af? Van onzinnige vragen die er niet toe doen tot cruciale vragen over versies, bevallingen en borstvoeding. Iedereen doet het anders en iedereen voelt zich anders maar iedere vrouw is op zoek naar herkenning en heeft daarin één gemene deler: de liefde voor haar gezin.

 

18279844_1525484390804688_774652817_n

Maar nu terug naar mijn nieuwe status als blogger. Wat kunnen jullie van mij verwachten? Ik zal jullie eerlijk schrijven over al mijn tekortkomingen (waar ik zelf in tekort denk te schieten dan), mijn zorgen en angsten, flaters en failers  maar natuurlijk ook mijn tips en tricks, mijn mooie ervaringen en hoogtepunten in het leven, welke adviezen ik opvolg en welke ik vooral laat varen. Want zeg nou zelf; moederschap moet je customizen! Wat voor de een werkt, werkt voor de ander niet en andersom. Maar soms zit daar dan toch ineens die gouden tip tussen …

Ook wil ik jullie voorzien van (lowbudget) shopadvies voor jou en je mini. Het leven met een kind is al duur genoeg en je mini groeit overal binnen de kortste keren uit, niet dat ik me daar al veel van aan heb getrokken maar toch.  : ) Kortom, een afspiegeling van wie ik ben en hoe ik leef: chaotisch en een controlfreak, stijlbewust maar waar praktisch het wint, gevoelig maar koppig en vooral ontzettend verliefd op mijn gezin.

Lezen jullie mee?

Liefs Sarah