Ja, we mogen weer! Zo fijn dat ik weer een review mag schrijven voor mamamisthuis en niet over het minste product: Bobike fietsstoeltje ONE mini!

Reijn heeft nu eindelijk de leeftijd om te mogen gaan fietsen en dat doen we dan ook graag, maar direct reist dan de vraag: wat voor een fietsstoeltje schaf je aan? Welke is praktisch, ergonomisch en niet geheel onbelangrijk: welk stoeltje is het mooiste? Wij waren meteen heel blij toen we hoorden dat we de Bobike ONE in één van de te gekke nieuwe kleuren mochten gaan testen.

Trendkleuren

Het ontwerp van de ONE is zo mooi als je van de Bobike stoeltjes gewend bent en sinds kort heeft Bobike hele mooie nieuwe kleuren op de markt gebracht: Petrol (Bahama Blue) en Olijfgroen (Olive), geheel passend bij de trendkleuren van dit seizoen op het gebied van lifestyle en fashion. En wat zijn ze mooi! Ik ben snel geneigd om voor zwart te gaan en probeer zo hier en daar wat kleur aan te brengen in Reijn’s garderobe maar ik kreeg — terecht — de tip dat zwart niet praktisch is voor een fietsstoeltje. Het wordt namelijk enorm heet in de zon en dat is niet zo lekker voor die mollige armpjes en beentjes. En zeg nou zelf; olijfgroen is wel zo stoer … en ook leuk te combineren met roze overigens.

Bobike ONE Olive 2017

Bobike ONE: comfort en slim design

Het stoeltje en windscherm zijn enorm makkelijk te plaatsen en ook — indien nodig — weer makkelijk eraf te halen en te verhangen naar de papafiets. Het windscherm klik je er eenvoudig op en bestaat niet uit weer een los element op je fiets maar zit vast aan de stanghouder. Reijn zit stevig en rechtop in het stoeltje en ook de banden zitten mooi over zijn schouders. Dankzij de zachte antislip-laag in de zitting en op de banden kan je kindje niet schuiven, ideaal! De sluiting is met één hand open te maken maar dat vergt wel wat kracht. Op zich handig want hierdoor kan je kindje de sluiting niet zelf open krijgen. En alle banden en voetsteuntjes zijn ook met één hand aan te passen en in hoogte verstelbaar. Heel fijn want je kindje zit al in het stoeltje wanneer je deze aanpassingen doet.

Bobike ONE Olive 2017

Als we een nadeel moeten noemen dan is het dat het stoeltje niet te vergrendelen is door middel van een slotje zodat hij jat-proof is. De stoeltjes van Bobike zijn namelijk niet enorm goedkoop, een stoeltje voorop koop je voor €69,99 en het achterzitje is verkrijgbaar vanaf €89,99. Het bijpassend windscherm kost €31,99 en er zijn ook bijpassende helmen verkrijgbaar vanaf €19,99. Persoonlijk vind ik het het geld absoluut waard want met Bobike kies je voor een kwalitatief goed, veilig en heel mooi fietsstoeltje.

We zijn enorm tevreden en blij met het stoeltje, laat de mooie nazomerdagen maar komen. Wij maken de blits met het Bobike ONE mini Olive stoeltje!

Bobike ONE Olive 2017

Is jouw kleintje oud genoeg om de wereld vanaf de fiets te verkennen, superleuk, een nieuwe fase breekt aan. Nog leuker: wij mogen één van de allerkleinste mamaisthuis-fans blij gaan maken met een Bobike ONE in één van de twee nieuwste kleuren: Bahama Blue of Petrol! Hoe doe je mee:

  • We waarderen het als je de Facebookpagina’s van Bobike en mamaisthuis een like geeft.
  • Like het bericht over deze toffe actie op Facebook zodat we je kunnen traceren mocht je de winnaar zijn.
  • Laat hieronder in de comments weten wie straks on tour gaat in dit mooie stoeltje.
  • (Taggen, delen mag maar is geen vereiste).

De actie loopt tot en met 21 september, daarna lees je hier wie de winnaar is. Heel veel succes en een mooie dag!

Winnaar:

Hoera, we hebben een winnaar; Loes Wevers jij mag een kleur uit gaan kiezen, van harte!! Iedereen bedankt voor het meedoen en een fijne zondagavond gewenst!