Gisteren konden jullie al lezen over het ontstaan en het gezicht achter ‘Lieverdeliefste’. Karien is zeer gepassioneerd illustrator en zit geen moment stil. Ze maakt werkelijk de mooiste tekeningen en altijd wordt er iets in beweging gezet.

Er komt een bepaald gevoel los en dat kan bij iedereen anders zijn. De ontwerpen zijn voor iedereen een unieke beleving. Speciaal voor mamaisthuis en omdat ze vanaf 1 februari — vandaag — ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, heeft Karien een ontzettend leuke winactie bedacht.

Lieverdeliefste kindertekening illustraties

Een geïllustreerd portret van je kind

“Koppies” zijn portretten van kinderen en ontstaan altijd naar aanleiding van een foto. Dat wil zeggen dat Karien een foto gebruikt als inspiratie om het kinderportret te gaan tekenen. Ze tekent de foto niet exact na maar gebruik deze echt als inspiratiebron. Hierdoor ontstaat een tekening die heel erg bij het kind op de foto past. Vanuit een handgetekende potloodtekening ontstaan zo deze prachtige naamposters voor op de kinderkamer.

Lieverdeliefste kindertekening illustraties

Bij bestelling van deze originele koppie-tekening stuur je een foto toe waaruit Karien haar inspiratie haalt. Ook wil zij graag wat meer informatie over het kind dat zij gaat tekenen. Bijvoorbeeld zijn of haar lievelingskleuren, hobby’s en wat korte informatie over het karakter. Met deze informatie maakt zij jouw eigen “Koppie”. Is jouw koppie klaar dan krijg je de originele potloodtekening thuis gestuurd. Ook ontvang je een bewerking van de tekening als naamposter. De koppies zijn zo een heel persoonlijke aanwinst in je interieur.

Lieverdeliefste kindertekening illustraties

Lieverdeliefste houdt het naamposter-ontwerp in haar collectie zodat ook anderen de poster kunnen bestellen als naamposter. Ook kunnen er van het ontwerp uitnodigingskaartjes gemaakt worden. Wil je jouw koppie alleen voor jezelf, dan betaal je wat bij.

Lieverdeliefste kindertekening illustraties

WIN WIN WIN 

Wil jij een koppie van Lieverdeliefste voor je kindje? Dan heb je geluk, want Karien verloot er namelijk twee!

Hoe doe je mee:

  • Ga naar de Blogpagina op de website van Lieverdeliefste. Bij het winactie-koppie-blog mag je in een reactie laten weten waarom jij graag een eigen koppie wilt winnen. Reactie achterlaten bij het bijhorende Lieverdeliefste Facebook of Instagrambericht wordt op prijs gesteld.
  • Like het bericht over deze actie op de Facebookpagina van mamaisthuis.

Heel veel succes allemaal. Vrijdag 9 februari krijgen de twee winnaars persoonlijk bericht. Fijne dag!