Zoals jullie gisteren hebben kunnen lezen is Nederland weer een gave webshop in verantwoord kinderspeelgoed rijker. Jufffrouw Koekoek is sinds begin januari online en eigenaresse Kirsten breidt de shop steeds verder uit met mooie nieuwe producten op het gebied van siliconen bijtspeelgoed.

siliconen bijtspeelgoed juffrouw koekoek

Veilig siliconen bijtspeelgoed

Kirsten begon de shop na het uitwerken van het idee voor een babygym met daaraan allemaal siliconen hangers. De inspiratie bleef komen en nu een paar weken verder staan er mooie producten online. Kirsten en haar man maken alles zelf en uitgangspunt blijft altijd: een mooi design — dat de zintuigen prikkelt maar voor ouders geen doorn in het oog is — gecombineerd met veiligheid. Alle producten zijn handgemaakt, uniek omdat er van elk product nagenoeg maar één gemaakt wordt, de siliconen zijn allemaal BPA vrij en de verf die gebruikt wordt om de producten te verfraaien is altijd op waterbasis.

siliconen bijtspeelgoed juffrouw koekoek

Met het opzetten van Juffrouw Koekoek ziet Kirsten, zelf moeder van vier jonge kinderen, haar droom in vervulling gaan. Ze heeft altijd de wens gehad om voor zichzelf te beginnen en toen ze bedacht dat het iets moest zijn wat bij haar visie over kinderen hoort, zette ze haar ideeën om in een webshop met siliconen bijt- en babyspeelgoed. Wil je meer lezen over ‘het gezicht’ achter deze gave producten, klik dan hier om naar de rubriek ‘Mama is ondernemer’ te gaan.

siliconen bijtspeelgoed juffrouw koekoek

Wanneer je bij Juffrouw Koekoek een product koopt, kun je er altijd van uitgaan dat het 100% veilig is. Er komen geen chemische middelen aan te pas bij het vervaardigen van de producten en er zitten geen schadelijke stoffen in de siliconen. Wel zo fijn natuurlijk als je je bedenkt dat baby’s en kleine dreumesen de wereld met name met hun mond ontdekken.

siliconen bijtspeelgoed juffrouw speelgoed

Ze sabbelen overal op en gebruiken de zintuigen in hun mond om op ontdekking te gaan. Ook wanneer er tandjes onderweg zijn of de kleintjes bijtbehoefte krijgen, is het soms prettig om ze ter verlichting een siliconen bijtspeelgoedje te geven. Dit wordt natuurlijk extra leuk als het speelgoed er mooi uitziet en bestaat uit leuke kleuren en figuurtjes. De siliconen die Juffrouw Koekoek gebruikt zijn stevig, flexibel en gemakkelijk schoon te maken.

siliconen bijtspeelgoed juffrouw speelgoed

Winactie:
Om de livegang van de webshop te vieren en meer mensen kennis te laten maken met deze mooie producten, heeft Juffrouw Koekoek speciaal voor onze volgers iets leuks! Je kunt namelijk deze gave babygym winnen:

siliconen bijtspeelgoed juffrouw koekoek

Deze mooie houten babygym heeft een monochome uitstraling. De siliconen hangers zijn veilig om met handen, voeten en de mond te ontdekken. Eindelijk een keer een babygym die je met plezier kunt laten staan, die je niet vervloekt vanwege schreeuwerige kleuren of lawaaierige muziekelementen. Van deze babygym worden zowel de kindjes als de ouders blij. Echt een eyecatcher voor in de woonkamer! De houten ringen bovenin zorgen ervoor dat er nog voldoende geluid zal zijn waardoor de kleine positief geprikkeld wordt.

siliconen bijtspeelgoed juffrouw koekoek

Heb je al een babygym waar je verliefd op bent of heb je de ruimte hier niet voor, dan mag je ook kiezen voor mooi bijtspeelgoed. Je kunt kiezen uit de afbeeldingen die je in deze post ziet staan, genoeg keuze dus! : )

Hoe doe je mee:

De actie loopt tot en met vrijdag 10 februari, daarna vind je hier de winnaar. Succes allemaal en een mooi weekend gewenst!

Winnaar:

Heel veel plezier Celina van je mooie babygym, het is je gegund! Iedereen bedankt voor het meedoen en een mooi winters weekend gewenst!