Toen Esther mij vroeg of Baby Annabell een mooi cadeau voor Isabelle zou zijn, hoefde ik niet lang na te denken. Na een paar pittige weken voor haar kwam dit aanbod op het juiste moment.

Hoewel ik vroeger geen meisje-meisje was, had ik toch genoeg poppen in de speelgoedbak liggen, waarvan er ook een aantal van mijn zusje waren. Isabelle daarentegen is een échte poppenmoeder, overal moeten de poppen mee naar toe.

IMG_9922 (2)

Na het uitpakken van het mooie cadeau heb ik meteen het boekje doorgelezen om te kijken hoe het allemaal precies werkt met de pop. Ik heb de app gedownload in de App Store en de instellingen aangepast op de babypop. Er zitten drie standen op: één zonder de app, één met de app en de off-stand. De laatste stand is zonder geluid, vooral prettig voor de nacht.  Baby Annabell werkt in beide andere standen met geluidjes. Zet je haar op de stand ‘met app’ dan komen er extra extra geluidjes — zoals onder andere zingen — bij.

Van iets simpels als ontbijten met Baby Annabell op de kinderstoel  tot even naar de supermarkt waarbij Annabell wordt rondgereden in een klein winkelwagentje, overal mag ze mee naar toe.  Een nieuw gezinslid. Isabelle pakt de juiste maat uit haar verzameling poppenkleertjes en trekt Annabell een warm jasje aan en doet haar een mutsje op. “want anders krijgt ze het zo koud mama”, krijg ik te horen als ik vraag waarom het allemaal zo lang moet duren.

IMG_9926 (4)

Hele gesprekken worden er gevoerd, de fantasie speelt in het poppenspel een grote rol. Met haar vriendinnetje heeft Isabelle de baby een flesje melk gegeven waarbij de dames genoten van het geluid dat de pop maakte. Het was alsof ze de fles echt leegdronk. Net als in het echte leven moet ook Baby Annabell na het drinken even een boertje laten.  Met het zacht doekje vegen de meiden daarna zorgvuldig haar wangetjes schoon en worden vervolgens beloond met een blij geluidje dat de baby maakt.

Baby Annabell heeft een mooi formaat, speciaal voor de handjes van kleine meisjes. Isabelle is zes jaar en kan haar prima vasthouden, ik weet niet of dat ook zo makkelijk gaat als je meisje drie of vier jaar is. Van de week mocht Annabell mee op de fiets. Apetrots was Isabelle toen ze samen met de ‘pratende’ pop bij mama achterop de fiets zat. Met de baby op schoot kreeg ze aandacht van iedereen en wanneer iemand haar en de pop niet opmerkte dan sprak ze de mensen gewoon aan met de mededeling dat dit wel een hele echte baby is hoor … Geweldig! Ik lag in een deuk wanneer vooral oudere mensen er serieus op ingingen.

Wanneer je op beide handen drukt of wrijft gaat de pop lachen en een liedje zingen. Daarom ben ik blij met de ‘off-stand’ want de 1e nacht zaten mijn man en ik rechtop in bed toen Annabell het nodig vond om een liedje te gaan zingen. Isabelle bleek op het handje te liggen en dat was blijkbaar genoeg om haar te activeren. Waarom zij er zelf niet wakker van werd, is me nog steeds een raadsel want er zit een behoorlijk volume in de pop.

15879271_1060588084046471_564936065_n (1)

Isabelle is heel blij met haar Baby Annabell, ze raakt er niet op uitgekeken wat best bijzonder is gezien de hoeveelheid speelgoed hier in huis.

Voor iedere poppenmama is deze pop het ultieme cadeau. Het zorgen en verzorgen, met My first Baby Annabell creër je je eigen fantasiewereld en ontstaat er een echte vriendschap.

Winactie

Omdat we ieder kindje zo’n mooie pop gunnen, gaan we onder onze volgers een Baby Annabel verloten. Is jouw zoontje of dochtertje ook dol op poppen, doe dan mee:

Heel veel succes allemaal, wij zijn benieuwd bij wie Annabell straks mag gaan wonen. Vrijdag de 13e is misschien wel dit keer jouw geluksdag! Mooi weekend, liefs Bianca en Isabelle.

Winnaar:

Yes, we kunnen allemaal rustig gaan slapen zo; de nieuwe poppenmoeder van Annabell is gevonden! Van harte Christie Julietta, mooie rollenspellen en genietmomentjes samen met jouw kindje en Annabell gewenst! Slaap lekker allemaal en bedankt voor het meedoen, x