We tellen af, nog een kleine twee weken en dan is het vakantie. Yeah baby, VAKANTIE! Op zoek naar zon, zee, strand en rust en vooral genieten van en met de kinderen.

Zonder dat we iets moeten, geen strak ritme, gewoon go with the flow. Een paar jaar geleden gingen we met het vliegtuig naar Ibiza, onze dame was toen drie jaar en liep voor het eerst trots met een trolley over het vliegveld. Op weg naar het grote avontuur; het buitenland! Nu een paar jaar later gaan we voor de 3e keer kamperen in Frankrijk. We hebben een lange reis voor de boeg maar aangezien ik een beetje vliegangst heb gekregen door hevige turbulentie tijdens de terugvlucht vanuit Ibiza, vind ik dit geen probleem en relaxter om mij op voor te bereiden. Het reizen per auto naar een vakantiebestemming in Europa vind ik best gezellig.

De vakantie begint al bij het volstouwen van de auto. Het is altijd weer een hele kunst om die achterklep uiteindelijk in het slot te krijgen! Onderweg een paar stops op de ‘AIRE’, gezellig tussen alle andere toeristen een broodje eten en de benen strekken om vervolgens moe maar voldaan op de plaats van bestemming aan te komen. Wij hebben er zin in. Maar voordat we kunnen vertrekken, moet er straks nog een hoop gebeuren. Waaronder de laatste inkopen doen en pas daarna kunnen alle koffers ingepakt worden. Sinds vorig jaar heeft Jip ook een eigen koffer, een trolley van het merk J.I.P, hoe kan het ook anders?! Een onwijs stoer ding en heel handig want hij is makkelijk open te ritsen en als Jip iets groter is, kan hij hem ook zelf achter zich aan trekken. Bloem heeft één van hetzelfde merk, heel lief en stoer met allemaal hartjes.

Via social media kwam ik op het spoor van Bakker made with Love. Dit gave merk maakt hele mooie producten, functioneel en hip. Bij Bakker made with Love kun je terecht voor trendy schooltassen, etuis, rugtassen en reiskoffers. De prijs/ kwaliteit verhouding van dit merk is goed en ze maken producten die voor zowel jongens als meiden tof zijn. Ze zijn gemaakt in het materiaal kunstleer of canvas. Ik ben helemaal verliefd op de koffers met vliegtuigen erop. Op Jips geboortekaartje staat ook een vliegtuigje en in zijn kamer hangt een zelfgemaakte lamp met vliegtuigkapjes.

BAK029roze2p-canvas-520

Imitatieleer ‘Rose’

 

full36046195

Imitatieleer ‘Green’

 

koffer-in-canvas-met-vliegtuig-matahari-bakker-mad (1)

canvas ‘Matahari’

 

koffer-in-canvas-met-vliegtuig-sails-bakker-made-w (1)

canvas ‘Sales’

 

Dit gave merk koop je onder andere bij Kids with Flair, een hele leuke webshop waar je interieur en lifestyle producten kunt kopen van de mooiste merken. Deze webshop verkoopt nog veel meer gave koffers en trolleys, onder andere van het merk Froyd & Dind:

Whales Blue

 

Birds Pink

 

Stars Nightblue

 

Heb jij al een vakantie geboekt? Zoja, ga je vliegen of trek je er ook met de auto op uit?