Mamaisthuis krijgt geregeld aanvragen om nieuwe speelgoedmerken te reviewen. Omdat ik daarvoor de kids nodig heb, doe ik dit altijd in overleg. 

Crystal Queen

Zij moeten het testen en het leuk vinden om te doen. Als wij vooraf al het vermoeden hebben dat het helemaal niets is, beginnen we er ook niet aan. Het gebeurt geregeld dat we iets afslaan maar zo af en toe komt er een hele leuke aanvraag in de mailbox binnen. Twee weken geleden kreeg ik een mail over ‘L.O.L. Surprise!’, een nieuw product in speelgoedland dat hét verzamelspeelgoed van het voorjaar belooft te worden. Toen ik de mail las en de bijbehorende foto’s zag, wist ik eigenlijk al dat het overbodig was de meiden te vragen; UNBOXING, ja natuurlijk willen de meiden dat doen! Unboxing is helemaal de trend van dit moment, een ware hype op platform youtube. De meiden kijken altijd graag naar filmpjes waarin je meegenomen wordt op het verrassingsavontuur van unboxen, super leuk om het nu een keer zelf te kunnen doen!

546764E5C_L.O.L.Collectibles Blind Bag A Series 1-1-12

L.O.L. Surprise!

Deze bollen staan garant voor veel uitpak- en speelplezier. De bollen bestaan uit zeven lagen, waarbij iedere laag een nieuwe verrassing in petto heeft en je soms bij het uitpakken een leuke hint aantreft. Achter elk nummer zit een accessoire, kleding, stickers of een boodschap en uiteindelijk zul je bij laag zeven jouw eigen poppetje vinden.

546764E5C_L.O.L.Collectibles Blind Bag A Series 1-1-16

In totaal zijn er 45 verschillende varianten dus genoeg te verzamelen en te ruilen wanneer je er eentje dubbel hebt. Zo zijn er stoere chicks, chique diva’s en een echt rolschaatsmeisje. Als je de bol helemaal uitgepakt hebt, kun je het bovenste gedeelte neerzetten en daarop je poppetje zetten, zo heeft ze een echt podium om op te shinen. Ook kun je aan de bol een hengsel maken waardoor je hem als tasje kunt gebruiken. Wanneer je er mee wilt spelen, geef je het poppetje een speentje of een flesje, laat je haar lekker even zitten aan het tafeltje of je laat haar bellen met haar andere L.O.L. vrienden. Met de veelzijdige bol — te gebruiken als tas, bad of zithoekje — kun je een leuk rollenspel spelen. Vergeet niet om de kleine dame wat water te laten drinken of in bad te doen want wie weet doet ze een plas, heeft ze verdriet en rollen er tranen uit haar mooie oogjes of verkleurt ze wanneer je haar onderdompelt. Ook dat is een verrassing, surprise surprise! : ) 45 poppetjes met allemaal een ander uiterlijk en eigen persoonlijkheid, dat wordt een gezellige boel in huis.

Hieronder kun je de unboxing vlog van de meiden zien:

Wat vinden Lenthe en Bloem ervan:

Toen de meiden hoorden dat ze de bollen mochten gaan unboxen waren ze meteen razend enthousiast. Lenthe had er al een keer één met een vriendinnetje unboxed en hier ook een vlog over gemaakt. Daarna wist ze meteen: dit zal niet mijn laatste L.O.L. Surprise! speelgoedset zijn. Complete hysterie dus toen bleek dat ze voor mamaisthuis aan het werk mochten : ) Bloem wilde graag een vlog opnemen omdat dat al weer zo lang geleden was, dus besloten we te wachten tot Lenthe bij ons was zodat ze dit samen konden gaan doen. In bovenstaande vlog krijgen jullie een duidelijk beeld over dit nieuwe speelgoed: ze laten zien hoe het in zijn werk gaat en wat het uiteindelijke resultaat is. De meiden zijn helemaal enthousiast. Het proces van unboxen, de hoeveelheid verrassingen in de bol, de poppetjes die er in zitten en de hoeveelheid poppetjes die er gespaard kunnen worden. LO.L. Surprise! is absoluut een hoop lol en één grote surprise van begin tot eind. De bollen zijn makkelijk uit te pakken, de poppetjes zijn groter dan ze dachten waardoor je er ook echt leuk mee kunt spelen en de bijgeleverde accessoires maken de set compleet. Ook spreekt het uiterlijk van de poppetjes de meiden erg aan: glitter, toffe kleuren, hippe kleertjes en aandoenlijke gezichtjes. De meiden zijn fan van dit gave nieuwe product!

17349318_1458634714170112_609838772_o

Winactie:
Wij weten zeker dat heel veel kindjes blij worden van L.O.L. Suprise! Dus … gaan we één van jullie kindjes blij maken met maar liefst drie van deze bollen : )

Wat moet je hiervoor doen:

  • Like de pagina van mamaisthuis op Facebook.
  • Geef hieronder aan voor wie je meedoet.
  • Taggen of delen mag, er is vast wel iemand die je op de hoogte wilt brengen van deze nieuwe hype/rage!

De actie loopt tot en met 20 maart, daarna lees je hier wie de winnaar is. Succes en een mooie dag gewenst!

De L.O.L. Suprise! speelgoedsets vind je bij de betere speelgoedzaken en zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. 

Winnaar:

Hoera, Roelian jouw meisje zal verrast worden, ze ontvangt binnenkort drie van deze fantastische speelsets. Bedankt allemaal voor het meedoen en een fijne dag gewenst!