Ik loop al een tijdje met het idee om de namen van mijn kindjes op mijn lijf te vereeuwigen. Ik ben zo ontzettend trots en dankbaar dat ik hun mama mag zijn en wil dan ook graag hun namen bij mij dragen als het hier op aarde voorbij is.

Een tatoeage lijkt mij heel mooi om te laten zetten maar dat is best nog een heel proces.  En juist tijdens het proces van af en toe nog eens finetunen van de tatoeage kan ik ook meteen goed de tijd nemen om er heel zeker van te worden dat ik het echt wil.  Voor de tatoeage vind ik mijn pols de mooiste plek, juist ook omdat ik ze dan voor mijn gevoel dicht bij mijn hart draag (hartslag).  Sowieso ga ik voor eenvoud en niet te groot.

Maar omdat het zetten van een tatoeage niet iets is wat je tussen de boodschappen en een kappersbezoek door doet, wilde ik alvast iets dragen waarmee ik een vergelijkbare emotie kan voelen. Al zoekende kwam ik op  Hartje Amsterdam, hier vond ik precies datgene wat ik met dezelfde liefde en trots kon gaan dragen. Eenvoud en schoonheid, een armband met de namen van mijn kindjes!! Het was een feest om het met de post binnen te krijgen, mooi verpakt,  een echt cadeau van mij voor mij gemaakt door Lotte.

Lotte is de founder van Hartje Amsterdam ♡ .  Zelf heeft zij altijd al een grote liefde gehad voor mooie armbanden.  “Ik kwam op het idee om armbanden te maken waarop mensen hun eigen teksten of symbolen kunnen laten zetten. Ik vind het leuk om mensen zelf te laten nadenken over wat belangrijk voor ze is. Elke armband verteld een eigen verhaaltje en dat maakt mijn sieraden bijzonder. En ik sla het er met veel liefde en een hamer in.
De armbanden die ik maak staan voor mij symbool voor geloof in jezelf. Volg je hart. Laat je niet leiden door je angsten. Go for it! Dat brengt geluk en waarschijnlijk ook succes in datgene wat je doet.”

De armbanden zijn  verkrijgbaar in de kleuren Zilver (rvs) Goud (messing) & Rosé (koper). Er passen 25 tekens op: tekst, cijfers & symbooltjes♡  en ze kosten €19,50. Ook maakt Lotte  hele leuke NAAMTOUWTJES met jouw naam of kreet van letterkraaltjes. De naamtouwtjes zitten aan een koraalroze, legergroen, zachtbeige of zilvergrijs touwtje en kosten €7.

De sieraden zijn ontzettend leuk om cadeau te geven aan iemand die je lief hebt of gewoon aan jezelf!

Klik hier voor meer informatie over Hartje Amsterdam ♡ Gepersonaliseerde Sieraden of om te bestellen.

Hartje Amsterdam armcandy gepersonaliseerd