Een maand geleden deden we een oproep voor een foodblogger. Hier kregen we leuke reacties op en inmiddels hebben wij een keuze gemaakt. Vanaf morgen kunnen jullie maandelijks één of meerdere mooie recepten van Anne vinden op mamaisthuis.

Anne heeft veel kennis van voeding, is diëtiste van beroep en is dol op koken. Ze heeft een gezonde lifestyle maar houdt ook van af en toe ‘zondigen’. Naast alle gezonde en verantwoorde recepten zal Anne af en toe ook inspiratie delen voor een wat minder gezond maar wel heel smaakvol gerecht. Op dit moment is Anne hoogzwanger van haar tweede kindje maar vanaf september is zij maandelijks te lezen op mamaisthuis. Hopelijk genieten jullie van haar mooie recepten en enthousiaste schrijfstijl. Wij wensen Anne heel veel succes met de bevalling en een heerlijke kraamweek toe en kijken uit naar de samenwerking! Hieronder stelt Anne zichzelf aan jullie voor:

image001

Dag lieve lezers en lezeressen,

Al een tijdje volg ik de leuke blogs op mamaisthuis. Daar kwam ineens het oproepje van Esther voorbij dat ze op zoek is naar een nieuwe blogger die van koken houdt en graag inspirerende recepten wil delen. Dit is precies wat ik leuk vind! Ik zal me daarom ook even voorstellen: Ik ben Anne Lubbers, 28 jaar en getrouwd met Daniël. Sinds 2013 zijn we de trotse ouders van onze ‘minimuis’(ondertussen al een grote peuter) Fynn. We zijn in spanning aan het aftellen want elk moment kan daar een lief klein zusje bijkomen: onze pluis.

Nu heb ik dus even zwangerschapsverlof maar normaal gesproken werk ik drie dagen in de week als diëtist binnen een grote ouderenorganisatie in Brabant. ​​Gezond én lekker eten draagt bij aan de kwaliteit van het leven. Als diëtist begeleid en adviseer ik  ouderen en chronisch zieken bij problemen op het gebied van eten en drinken waarbij de cliënt zelf de regie houdt. Daarnaast heb ik ook een aantal jaar met kinderen gewerkt.

Buiten het werk om vind ik het ook erg leuk om bezig te zijn met lekker en gezond eten, regelmatig ook wat minder gezond hoor haha. Koken is dan ook een van mijn hobby’s. Wekelijks probeer ik nieuwe recepten uit. We proberen ook elke week een dag vegetarisch te eten. Het is een uitdaging iets op tafel te toveren wat onze koppige peuter wel wil eten. Ik vind het belangrijk om het goede voorbeeld te geven. Ook vinden we het erg leuk om op pad te gaan. Denk hierbij aan nieuwe plekjes ontdekken, lekker wandelen en samen leuke uitstapjes maken. We zijn echte Griekenland gangers en willen elk jaar een leuk nieuw eilandje verkennen en genieten van het heerlijke mediterraanse eten. Als laatste ben ik ook een echte crea bea en maak ik op maat canvas geboorteschilderijtjes voor op de baby- en kinderkamer. Het pimpen en zelf maken van meubeltjes vinden we ook erg leuk en doe ik vaak samen met mijn man.

Hopelijk hebben jullie mij zo een beetje leren kennen en kan ik mijn inspiratie delen door middel van leuke blogs!