Misschien heb jij ze al voorbij zien komen: die kleine gezellige zakjes, allemaal genummerd, met daarin kleurrijke tussendoortjes in de vorm van noten, zaden, superfoods en chocolade. Deze zakjes zijn een uitkomst voor iedereen die van gezonde snacks houdt. Voor iedereen die lastig maat kan houden en dus baat heeft bij een afgemeten portie die de juiste energie geeft. En voor iedereen die houdt van bijzondere smaken en samenstellingen. 

Bites We Love is de toepasselijk naam van het product. Van deze bites ga je ook zeker houden. Misschien niet van alle smaken in het assortiment maar er worden steeds meer nieuwe combinaties ontwikkeld dus je kunt naar hartelust uitproberen. De smaken zijn onderverdeeld in de volgende profielen: hartig, pittig en zoet.

De bites worden wekelijks aan huis geleverd.  Je ontvangt ze meestal op vrijdag in een plat doosje in de brievenbus. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. De eerste keer verrast Bites We Love jou met 4 zakjes waarvan zij denken dat jij de smaak te pakken krijgt en verlangt naar meer bijzondere bites. Vanaf dat moment krijg je iedere week vier zakjes opgestuurd, elke week weer andere nieuwe smaken en combinaties. Op jouw persoonlijke pagina op de site van Bites We Love kun je je bites reviewen. Je kunt dus aangeven welke bite voor jou een echte ‘yes please’ of ‘no thanks’ is. Hier zal dan de volgende keer rekening mee gehouden worden zodat je telkens weer kunt genieten van een verrassende box. Het assortiment telt inmiddels meer dan 50 verschillende bites! Kokos en chocolade zijn geliefde ingrediënten en sinds deze week zijn er ook nieuwe bites met kruiden zoals knoflook en rozemarijn uitgebracht.

Ik ben gek op hippe (food) cadeautjes voor mijzelf, liefst niet te duur, uiteraard gezond en iets waar ik niet meteen tot mijn pensioen aan vast zit. Bites We Love past hier voor mij helemaal bij: voor €4,95 per week kun je een abonnement nemen welke je kunt afsluiten voor zo kort of zo lang als jij zelf wilt. Je kunt het abonnement altijd per direct opzeggen. Een groot voordeel vind ik dat je zelf invloed hebt op de samenstelling van de box maar toch elke keer weer een verrassing van smaken en combinaties in je brievenbus ontvangt. Van de nieuwe bites vind ik ”Sweet Rosemary’ een hele bijzondere. Juiste verhouding van zoet en zout en de rozemarijn maakt het tot een bite die zich nergens mee laat vergelijken, super lekker!

Kun jij ook niet zonder gezonde tussendoortjes, klik dan hier voor meer info over Bites We Love