Een jaar geleden ging ik op aanraden van de tandarts op zoek naar een gezonder alternatief voor Roosvicee. Onze dochter heb ik vanaf dat ze klein was Roosvicee gegeven ter afwisseling van water.

In die tijd, 7 jaar geleden, werd dat nog als gezond drankje geopperd door het consultatiebureau, inmiddels wordt het afgeraden. Het zit namelijk vol suiker. Omdat onze kinderen goede waterdrinkers zijn, vind ik dat ze af en toe ook ‘wat lekkers’ mogen drinken. Dus ging ik op zoek naar een gezonder alternatief. In de winkel viel het oog van mijn dochter meteen op de flessen Cool Bear, hierop staat namelijk een coole beer afgebeeld! Op de verpakking lazen wij dat er 0% suiker in zit, meteen keek ik op de ingrediëntenlijst want 0% suiker betekent vaak dat er kunstmatige zoetstoffen aan toegevoegd zijn. Maar dat had ik mooi mis; Cool Bear is een heerlijke dorstlesser van natuurlijke oorsprong. De siropen zijn geheel kleur- en smaakstoffen vrij en gezoet met zoetstoffen uit Stevia, zonder toegevoegde suikers.

line-up870px - kopie

Wij zijn al een tijd fan van deze siroop vanwege de frisse smaak. Ook maken wij er graag ijsjes van, frisse geitenyoghurt toetjes of zoeten er onze pannenkoeken mee. Eigenlijk kun je Cool Bear gebruiken als natuurlijke zoetstof voor heel veel gerechten. Op zoek naar leuke inspiratie voor recepten met Cool Bear, kijk dan even op de website. Bere-lekker en verantwoord!

Bij de laatste tandartscontrole had onze dochter geen gaatjes. Helaas had ze er eerder wel ééntje, gelukkig nog in een melkkies maar toch, gaatjes vullen op zo’n jonge leeftijd is niet leuk. Ik ben er van overtuigd dat het vervangen van Roosvicee door Cool Bear positief heeft bijgedragen aan een gezond gebit. Want snoepen deed en doet ze niet veel. Een belangrijk ingrediënt van Cool Bear is Stevia, deze stof is 100% natuurlijk en onderdrukt de groei van bacteriën. Het helpt dus zelfs bij de preventie van gaatjes en tandsteen.

cbgemaaktmetliefde1190-417

Toen de kinderen Cool Bear voor het eerst dronken, moesten ze er even aan wennen. Hun smaak was toch een beetje ‘verpest’ door de zoete smaak van Roosvicee. Maar na een paar keer proberen, vonden zij het echt lekker. Inmiddels drinken de kinderen heel graag Cool Bear en als moeder merk ik dat het ook echt dorstlessend is. Na één glaasje hebben ze genoeg en bij zoete drankjes is dit vaak wel anders, suiker maakt namelijk dorstig.

Omdat wij zo enthousiast zijn werken wij graag samen met dit mooie product, iedereen zou op zijn minst Cool Bear moeten proeven. Cool Bear is het gezonde alternatief en kun je met liefde en een gerust hart aan je kindje geven. Ben jij al fan of zou je het graag eens willen testen? Doe dan mee en maak kans op één van de drie leuk pakketjes Cool Bear producten.

Winactie

Pakket: vruchtensiroop, fruitdrops, fruitdrinks, stickers en tattoos!

 

Winactie:
Wat moet je doen:

  • Geef hieronder aan dat je kans wilt maken op een pakket Cool Bear producten.
  • Like de pagina’s van mamaisthuis en Cool Bear op Facebook.

De actie loopt tot en met zondag 4 december, op pakjesavond kun je hier lezen wie de 3 gelukkige winnaars zijn. Succes allemaal!

Winnaars:
De winnaars worden 23 december op Facebook bekend gemaakt. De actie is opnieuw uitgezet omdat de eerdere winnaars zich niet gemeld hebben. Succes allemaal!