Oh dames, ik heb nu toch zo’n leuke ontdekking gedaan. Nou ja, niet nu als op dit moment, want inmiddels ben ik alweer twee maanden trotse eigenaar van twee ‘schatten’. Het voelt alleen nog zo heerlijk vers omdat ik nog elke dag dolblij ben met mijn nieuwe aanwinsten.

Sinds ik op Instagram een account heb, is mijn horizon flink verbreed. Niet altijd even handig omdat ik mijzelf nu ook vaker moet afvragen of ik iets echt nodig heb of dat ik het gewoon een leuk product vind voor ‘de heb’. Want via Instagram kom ik eigenlijk elke week wel weer op het spoor van mooie merken en gave innovatieve producten. Voordeel is wel dat ik jullie steeds weer opnieuw kan meenemen in de wereld van lifestyle en fashion.

Charlie Choe 4.048273-bewerkt

Charlie Choe Sleepwear

Maar goed, wat kwam ik nu tegen op Instagram waar ik zo ontzettend happy mee ben, ik zal het je vertellen: het is een onwijs gaaf pyjama merk!! Whaaa pyjama, pyjama, pyjama … lange tijd was het not done om een pyjama te dragen, laat staan er eerlijk voor uit te komen dat je je elke dag hierin hijst, maar tegenwoordig kan het. Mede dankzij merken als Charlie Choe Sleepwear! Yep, ik houd van mijn pyjama’s, ik zou niet zonder willen. Eigenlijk vind ik dat je de pyjama’s van Charlie Choe te kort doet wanneer je het een pyjama noemt. Want in een pyjama slaap je, die draag je als je last hebt van ‘de winterblues’, wanneer je liefdesverdriet hebt of in bed wanneer de liefde tussen jou en je partner is gedoofd, toch?! : )

Charlie Choe 4.048573-bewerkt

Néé, daarmee doe je deze prachtige items van Charlie Choe echt te kort. Deze mogen namelijk gezien worden, deze moeten gezien worden zo mooi zijn ze. Toen ik na bezoek aan hun instagram-account op de website ging kijken, zat er sneller dan ik denken kon al een te gaaf item in mijn winkelmandje. Namelijk de pyjama met vosjes, de ‘Foxy Lady’, yep that’s me. Dol op vosjes!

Sexy in Sesamstraat

Toen ik deze binnenkreeg, werd mij meteen duidelijk dat er een nieuwe verslaving was geboren, hier moest ik meer van hebben. De stoffen zijn heerlijk zacht en comfortabel. En de pasvorm is prachtig, het zit mooi aangesloten om je lijf waardoor ik mij zelfs in mijn Sesamstraat outfit nog enigszins sexy voel … is bijna niet voor te stellen toch?

16196114_1406607252706192_98515386_o

Aangezien ik thuis graag makkelijke kleding draag en veel thuis ben, kwam mijn ontmoeting met Charlie Choe op het juiste moment. Want zelfs onopgemaakt en met mijn te lelijke bril op mijn hoofd durf ik in deze pyjama’s met een zelfverzekerde glimlach de postbode onder ogen te komen. Thank You Charlie!

Maar Charlie Choe heeft niet alleen gave pyjama’s, onesies en homewear voor dames, ze hebben ook voor heren en voor kinderen mooie items. Zo is de Sesamstraat collectie van het afgelopen seizoen ook in kindermaten uitgebracht zodat je samen met je kindje kunt twinnen in een Elmo, Grover en Bert outfit!

Charlie Choe 4.048496-bewerkt

De nieuwe zomercollectie

Bestond de wintercollectie vooral uit lange broeken en lange mouwen, in de zomercollectie vind je ook mooie nachthemden met korte mouwen, gave playsuits met hemdjes of korte mouw shirts. De nieuwe collectie is echt prachtig; mooie zomerse kleurtjes, toffe prints en de bekende draagbare stoffen. De nieuwste collectie staat nog niet op de website, deze is verkrijgbaar vanaf medio februari, maar in deze blogpost vind je alvast een aantal beelden, een preview!

Charlie Choe 4.048790-bewerkt (1)

Toen Charlie Choe vernam dat ik zo enthousiast ben over hun gave pyjama’s, gaven ze aan een leuke samenwerking te willen doen. Niet alleen ik mocht een item uit de nieuwste zomercollectie uitkiezen, een volger van mamaisthuis mag dat ook gaan doen. Hoe tof is dat?! Omdat het niet voorspelbaar is of de zomer ook echt een warme periode zal worden, heb ik zelf voor onderstaande pyjama met lange broek gekozen. Mijn ervaring is dat deze broeken heerlijk zitten, niet te warm zijn en mooi blijven van kleur. Met het korte mouw shirt erop kan ik hem ook al in het voorjaar aan en lekker lang doordragen. Ik ben er blij mee!

Winactie: 

Om één van jullie kennis te laten maken met Charlie Choe, mag je jouw nieuwe pyjama kiezen uit mijn drie onderstaande favorieten. Heel benieuwd welke jij zal kiezen wanneer je gewonnen hebt, laat je het weten in de comments?

Charlie Choe 4.048031-bewerkt (1)

Winactie keuze 1

 

Charlie Choe 4.048381-bewerkt

Winactie keuze 2

 

Charlie Choe 4.048224-bewerkt

Winactie keuze 3

 

Wat moet je doen om kans te maken:

De actie loopt tot en met dinsdag 31 januari, na die datum vind je hier de winnaar. Heel veel succes met meedoen en een mooie dag gewenst!

Winnaar:

Hoera, Patricia Okker, jij gaat fashionable de nacht in straks, van harte!! Iedereen bedankt voor het meedoen en een mooie dag!