Op een prachtige zomerdag vond de shoot van TOPitm winter 2018 plaats. Een outdoor shoot te midden van allemaal sportievelingen; de tennisclub.

Deze locatie past perfect bij het sportieve label en bij de nieuwe collectie. Een collectie die net als eerdere seizoenen de perfecte mix is van comfy, stoer en een beetje glam!

TOPitm FW18 wintercollectie preview sneak peek

Ieder item een beetje extra

De eerste levering is weer om te smullen, wij houden ervan: fijne zachte stoffen gecombineerd met luxere materialen. Wie van kleding houdt die lekker zit, makkelijk te combineren is en net dat beetje extra heeft aan kleur – materiaal of detail, zit bij TOPitm goed.

TOPitm FW18 wintercollectie preview sneak peek

De fijne TOPitm pasvorm

De basiskleuren dit seizoen zijn blauw, rood, grijs en groen. Ideaal want ook onderling kun je hiermee hippe looks creëren! Wij zijn fan van deze mooie collectie, gemaakt van mooie materialen en voorzien van toffe stoere details. De pasvorm is weer zoals je mag verwachten; mooi aansluitend maar niet te strak.

TOPitm FW18 wintercollectie preview sneak peek

Van top tot teen stylen

Een collectie bomvol jurkjes, rokjes, longsleeves, sweaters, leggings (effen en met patronen) en dit keer ook kousen in verschillende uitvoeringen. Hiermee kun je van top tot teen je outfit stylen, vergeet daarbij niet een gaaf vestje te kiezen! Ook deze zijn er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Met tekst achterop, een stoere applicatie of roezels op het voorpand.

TOPitm FW18 wintercollectie preview sneak peek

Stripes and glam

Houd je van net dat beetje meer dan kies je voor items met glam of glitter, zoals het prachtige azuurblauwe plooirokje. In de collectie vind je meerdere toffe sweaters en longsleeves waarmee je het rokje op verschillende manieren kan stylen. Liefhebbers van ‘stripes’ — zowel horizontaal als diagonaal — kunnen ook dit seizoen weer shoppen bij TOPitm.

TOPitm FW18 wintercollectie preview sneak peek

Sports meets girlpower

Benieuwd naar wat er nog meer in de collectie zit? 6 september zal de wintercollectie te koop zijn! De teksten op de items als statement waar deze collectie voor staat: TOPitm = GiRLPoWeR!

We zijn natuurlijk heel benieuwd wat jij van deze collectie vindt? Laat het vooral weten en houd ook de blog in de gaten want we komen nog terug met een hele gave give-away!  : )