Ongeveer een maand geleden was mamaisthuis aanwezig op een bloggers preview van het nieuwe boyslabel: TYGO & vito! Wat een waanzinnige items kregen we daar te zien, precies dat wat jongenskleding zo leuk maakt: mooie kleuren, stoere prints en eigenwijze quotes. Hippe items met een sportieve uitstraling en pasvorm, hartstikke cool!

2016-11-18-PHOTO-00018597

Het nieuwe label zal begin 2017 verkrijgbaar zijn in diverse webshops en stenen winkels. We kunnen niet wachten want we hebben tijdens de preview al mogen smullen en weten zeker dat dit nieuwe label een hoop fans zal krijgen. Niet alleen vanwege de stoere thema’s — zoals Jungle en Beach — waarop de items zijn ontworpen, maar ook vanwege de interessante prijs-kwaliteitverhouding. TYGO & vito is namelijk heel erg betaalbaar. In de blogpost van 19 november kun je hier meer over lezen!

TYGO & vito wil zo veel mogelijk jongens en hun mama’s kennis laten maken met hun toffe nieuwe label. Om de lancering van de nieuwe collectie te vieren hebben ze een gave actie bedacht.

15401153_1311870925544343_7892575980102227373_n

Ben jij een jongensmama en vind jij het tof en belangrijk dat je zoontje goed gestyled door het leven gaat of heb jij een zoontje wat zelf al een eigen smaak en mening heeft op het gebied van fashion … Doe dan mee met deze gave actie want je kunt namelijk een sneak peek, een complete outfit en een fotoshoot in een professionele studio winnen!

Deze speciale lanceringsactie bestaat uit:

  • Een kijkje in de collectie, nog voordat deze wordt geleverd aan de winkels.
  • Een professionele fotoshoot waarbij je zoon wordt gestyled door stylisten.
  • De gekozen outfit mag je zoon vervolgens mee naar huis nemen.

2016-11-18-PHOTO-00018599

Waanzinnig toch?! Is fashion echt iets voor jou en je zoontje en zijn jullie beschikbaar op 25 januari, doe dan mee:

  1. Like de Facebookpagina van TYGO & vito.
  2. Like het bericht over deze actie op de Facebookpagina van mamaisthuis.
  3. Vertel ons hieronder waarom juist jij deze sneak preview moet winnen en vermeld de maat van je zoon.
  4. Tag gerust je vriendinnen die ook jongensmama zijn en die dit niet willen missen!

See you Nexterday!

Lees ook: New boyslabel in town! 

Winnaar: 

Van harte Marieke Gerritsen, jouw knapperd gaat shinen aanstaande 25 januari! Een gave shoot en een prachtige nieuwe set zijn voor jullie. Bedankt allemaal voor het meedoen en blijf ons volgen want er komen nog veel meer mooie dingen aan op het gebied van fashion! Fijne avond!