Als je niet van warmte en veel zon houdt, heb je momenteel in Nederland wel een beetje een probleem. Het is namelijk al heel lang op en top zomer. Je houdt ervan of niet.

Ik moet zeggen dat ik het — nu ik mij iets beter voel — erg kan waarderen.

B Nosy lookbook preview sneak peek winter 2018-2019

De zomers uit mijn herinneringen

De kids hebben hier namelijk nu vakantie en wat is er nu leuker dan een vakantie die zijn naam ook echt eer aandoet: ZOMER! Hoewel ik begrip heb voor het feit dat er mensen zijn die er onder lijden, natuur en dieren die het zwaar hebben, hoor je mij nu echt niet klagen. Ik herinner mij nog vers al die zomers die maar niet wilden komen. Zomers waarbij zomerkleding gewassen en gestreken in de kast bleef hangen om vervolgens een nieuwe bestemming via Marktplaats te krijgen. Zomervakanties waarin kinderen van verveling niet meer wisten wat te doen met die zes weken weer-ellende.

Wij genieten nog even verder van het heerlijke buitenleven én spelen en doen gewoon vooral rustig aan wanneer het echt te warm is. We hebben tenslotte v-a-k-a-n-t-i-e!

B Nosy lookbook preview sneak peek winter 2018-2019Liefde voor afwisseling

Zoals jullie weten ben ik gek op seizoenen, niet alleen vanwege het veranderende weertype wat voor diversiteit zorgt maar ook vanwege de mode. Ik kan mij na het dragen van winterfashion enorm verheugen op blote benen, slippers en gebruinde lijfjes in zomerse items. En ik kijk na een periode van zomerse warmte erg uit naar alle nieuwe stoffen en kleuren van de winter. Ik houd van afwisseling!

Blij worden van winterfashion

Nu de zomer zich al langer van haar beste kant laat zien komen bij mij die perikelen iets eerder dan verwacht. Wanneer de merken aankondigen een preview te doen, betrap ik mijzelf erop dat ik ook echt steeds ga kijken of het al online staat. Bizar toch?! De mussen vallen van het dak, ik doe hier elke dag een plons in het zwembadje in de tuin, drink liters water met munt en limoen weg en waar wordt mevrouw momenteel blij van? Winterfashion.

B Nosy lookbook preview sneak peek winter 2018-2019

Misschien komt het doordat we — anders dan voorgaande jaren — alle zomerkleding al tig keer hebben kunnen dragen. Ondersteboven, achterstevoren en binnenstebuiten — yep, dit is een heel duurzaam seizoen. En ben ik aan het genieten van mijn meisje in jurkjes, rokjes en hier en daar wat kleur. Dat wordt afkicken aankomende winter.

Gelukkig zie ik haar ook vaak shinen in de leukste meisjesachtige kleding tijdens shoots. Voor mij als moeder zo leuk om haar dan weer in kleurrijke jurkjes en rokjes te zien, ik krijg haar er thuis namelijk echt niet meer in. Dat is helemaal oké, maar ik ben natuurlijk dan wel extra trots als ik die foto’s zie.

Van top tot teen B.Nosy!

Superleuk dat we van B.Nosy jullie de allereerste foto’s mogen laten zien van de eerste levering. Binnenkort online en in de winkels te koop. Dit is typisch zo’n merk dat iedere collectie weer garant staat voor echte sprankelende kleurrijke meidenfashion met een vleugje stoer en eigenwijs. Onderling zijn de items goed te combineren en je stylet je outfit van top tot teen helemaal af met B.Nosy.

B Nosy lookbook preview sneak peek winter 2018-2019

Te gekke jeans in de eerste levering

De items van de eerste levering zijn voorzien van stoere en lieflijke prints, kekke teksten en je vindt in de collectie toffe accessoires die je look of the day helemaal afmaken. Ook vind je er te gekke jurkjes in verschillende stoffen en bijpassende leggings. Coole rokjes en hele mooie skinny jeans!

Superleuk dat ook de niet-jeansmerken zich steeds vaker durven te wagen aan het ontwerpen van een stoere jeans. B.Nosy is dit zeker gelukt! De jeans hebben een mooie aansluitende pasvorm en en zijn voorzien van leuke details. Heel tof te combineren met de rest van de collectie.

We zijn heel benieuwd wat jij van de eerste levering vindt? Is B.Nosy een merk dat jij voor je meisje gaat kopen? 

B Nosy lookbook preview sneak peek winter 2018-2019