Was fashion voor boys vroeger nog saai en niet heel uitgesproken, tegenwoordig kunnen jongens ook hip gekleed de straat op. Steeds meer ontwerpers, ook van Nederlandse bodem, wagen zich aan het maken van een gave jongenscollectie.

Gelukkig is de keuze tegenwoordig een stuk ruimer en zijn er veel nieuwe boyslabels op de markt. Waarschijnlijk kennen jullie het merk SKURK al, zo niet dan wordt het hoog tijd eens de website te bezoeken of één van de blogposts waarin wij jullie eerder dit jaar lieten kennismaken met dit nieuwe merk.

Sfeerbeeld-8kkk-408x611

http://mamaisthuis.nl/fashion/ook-deze-winter-draag-je-boyslabel-skurk-winactie/

SKURK is hét merk voor jongens, klein en groot, die van stoere kleding houden die ook nog eens een fijn draagcomfort heeft. De collecties bestaan vaak uit toffe tee’s, sweaters en sweatpants in meerdere hippe en uitgesproken kleuren. De items zijn gemaakt van zachte en kwalitatief goede stof, voorzien van gave stoere prints, een mooie vintage wassing of zijn voorzien van quilted schouders of mouwen.

SKURK 2

Mamaisthuis is brandrep voor dit stoere label en dat betekent dat we het leuk vinden om jullie te informeren maar ook te verwennen met leuke winacties. Voor de komende winactie willen wij graag jullie mening, want wie beter dan jullie zelf weten wat jongens nu echt leuk vinden?! Wat zou jouw stoertje het liefste dragen en waar zie jij je kleine of grote vent het liefste in? Wij hebben alvast de 3 tofste items geselecteerd maar de laatste keuze is aan jullie; welk item zien we terug in de komende winactie?

Keuze nummer 1

skurk

 

Keuze nummer 2

skurk 1

Keuze nummer 3

skurk

Welk item van deze drie geselecteerde ‘mamaisthuis favorieten’ heeft jouw voorkeur. De stoere piloten sweater, de longsleeve in een prachtige kleur groen met stoere print of de hoodie met quilted mouwen? Laat het weten in de comments en wie weet zie jij heel binnenkort jouw knapperd hierin de blits maken! We zijn heel benieuwd. Veel succes en een mooi weekend gewenst!