We mochten de eerste stapschoentjes van Shoesme testen omdat Reijn net begon met lopen. Wat een geluk hadden wij! Schoentjes uit de huidige zomercollectie, superleuk!

De schoenendoos kwam binnen in een toffe zak dus de ‘unboxing’ was al een leuk moment. Want een bijzonder moment is het wel; de allereerste schoentjes van je kindje binnenkrijgen. Een nieuwe mijlpaal zorgt voor een nieuwe serieuze overweging qua aankoop, want je wilt natuurlijk wel de juiste schoen kiezen voor de fase van jouw baby.

review shoesme eerste stapschoenen ss18 zomercollectie 2018

Alleen het allerbeste

De een zegt dat het belangrijk is om goede stevige zolen te hebben en de enkel ‘vast’ te zetten met een hoog model. De ander zegt juist weer dat een kind soepele zolen nodig heeft om de afwikkeling van de voet goed aan te leren en dat het goed is voor de ontwikkeling van de botjes en spieren. Hoe dan ook, je wilt een goed overwogen beslissing maken want het doel is toch om je kindje op de juiste manier aan het lopen te krijgen.

De eerste stapschoentjes voor Reijn

Wij kozen voor de eerste stapschoentjes met een zachte flexibele zool en met een veter. Deze veter vonden wij belangrijk omdat Reijn hele smalle voetjes heeft en we hiermee stevigheid rondom de voet konden creëren. Dit was maar goed ook want de schoentjes zelf zijn vrij breed. Dit kan natuurlijk wel een voordeel zijn voor kindjes met een brede voet of hoge wreef. De schoen is van heel mooi soepel leer en ziet er comfortabel uit.

review shoesme eerste stapschoenen ss18 zomercollectie 2018

Gebruikt mooier dan gloednieuw

Omdat ze zo heerlijk soepel zijn, kun je ze ook heel de dag aanhouden want een kindje dat net begint met lopen, kruipt tussendoor natuurlijk ook nog geregeld en dan is het fijn dat de schoen een beetje meegeeft. Ook de extra ‘stootrand’ op de neus is prettig, hierdoor slijten de schoentjes niet zo snel. Wij kozen voor de gewaagde witte variant, zo stoer! Maar ook al zijn ze wit, ze blijven mooi en zijn makkelijk schoon te maken. Al vind ik een beetje ‘gebruikte’ witte schoentjes leuker dan perfect gloednieuwe witte schoenen.

En door naar de eerste loopschoentjes

Omdat Reijn op vrij late leeftijd begon met lopen, liep hij al wel snel heel goed. We hebben dan ook het idee dat hij toe is aan wat stevigere schoentjes. Hij raakt er ook steeds meer gewend aan om iets aan zijn voeten hebben, want ook dat is wennen voor zo’n kleintje. Maar nu hij wijs de wereld in stapt, de hele dag, overal naartoe, zijn we weer klaar voor een nieuwe mijlpaal: eerste loopschoenen! Gelijk weer een goed excuus voor mama om te gaan shoppen. ; )

Benieuwd hoe jullie deze toffe stappers van Reijn vinden? De zomercollectie van Shoesme is natuurlijk nog veel uitgebreider. Zo vind je er allerlei hippe schoentjes voor zowel jongens als meisjes. Een hoge schoen, een lage. Een schoen met klittenband of liever een schoen met veter. Ga je voor een effen schoen of kies je een schoen met een stoere of lieve print? De collectie heeft voor iedere smaak een bijpassend schoentje! De Shoesme eerste schoentjes zijn de perfecte schoentjes voor de tussenfase van slofjes naar degelijke stugge schoenen.

review shoesme eerste stapschoenen ss18 zomercollectie 2018

WIN WIN WIN 

Het is echt lente in Nederland, een betere timing hadden we niet kunnen kiezen voor deze review. Want … je raadt het al: we gaan een andere kleine knapperd blij maken met een paar ‘eerste schoentjes’. Gaat jouw kleine dame of heer binnenkort aan de wandel en die allereerste stapjes zetten? Doe dan mee, je mag uit de gehele babycollectie een paar kiezen. Klik hier om te zien welke modellen ze allemaal hebben. Onderstaand hebben we ook wat beeldmateriaal van een aantal toffe shoes bijgevoegd. Genoeg keuze!

Hoe maak je kans:
  • We waarderen het uiteraard als je Shoesme een like wilt geven, zij een duimpje omhoog, jij een paar nieuwe schoenen.
  • Om je te kunnen traceren is het handig als je het bericht over deze actie op Facebook een like wilt geven.
  • En last but not least; we vinden het fijn om te lezen voor welke schoen je zou kiezen en welke maat je nodig hebt.

That’s all! Heel veel succes en kom vooral woensdag 25 april hier kijken, dan staat namelijk de winnaar online. Geniet van het prachtige weer!

Hieperdepiep

Hoera, we hebben een winnaar. Chantal Obbink, jouw kleintje kan de wereld gaan ontdekken op een paar toffe stappers van Shoesme. Neem je contact met ons op? Iedereen bedankt voor het meedoen en een fijne dag! x

Shoesme zomercollectie 2018 babyschoentjes eerste stapschoentjes Shoesme zomercollectie 2018 babyschoentjes eerste stapschoentjes Shoesme zomercollectie 2018 babyschoentjes eerste stapschoentjes Shoesme zomercollectie 2018 babyschoentjes eerste stapschoentjes