Het weer, we raken er maar niet over uitgepraat. Voor de een was het een cadeautje — begin maart schaatsen op natuurijs — voor de ander kan deze vrieskou niet snel genoeg voorbij zijn.

Terwijl half Nederland afgelopen weekend Friese doorlopers onderbond, probeerden wij hier binnen dat ultieme lentegevoel te krijgen. Nu was dat niet heel eenvoudig met ijs op de ramen, een koude vloer en bewolking buiten. Maar gelukkig deden de daglichtlampen die tevens warmte geven en de heerlijke jurkjes van LoveStation22 hun werk. De zussen wilden juist op deze ijskoude dag gaan shooten voor dit merk dus werden de winterse outfits geruild voor blote benen, slippers en een te gek jurkje.

review LoveStation22 ss18 zomercollectie Zazibrands

Echte broeken-meiden in de winter

De meiden hebben beiden een voorkeur voor broeken. Bijna dagelijks dragen ze een toffe skinny jeans met sneakers en een leuke sweater. Of een casual jogger met fijne longsleeve. In de winter draagt dit voor hen het fijnst en kiezen ze niet graag meer voor leggings of maillots met een rokje of jurkje. Gelukkig is dit in de zomer helemaal anders, dan komt het ‘girly’ meisje weer helemaal tot bloei. Zo fijn! Ik ben dol op de zussen in hun stoere outfits maar houd ook van dat lieflijke in de zomer. Een leuk jurkje met een paar mooie flipflops eronder staat altijd zo leuk en zomers.

review LoveStation22 ss18 zomercollectie Zazibrands

Review jurkje Benthe

In deze review laten we jullie zien hoe leuk dit jurkje staat bij een 8-jarige en een 12-jarige. LoveStation22 heeft meestal jurkjes met uitgesproken prints en kleuren maar dit jurkje is juist zo mooi vanwege haar eenvoud. Door de materiaalkeuze en kleursamenstelling kun je het met alles combineren. Een paar gekleurde of zwarte Allstars eronder met eventueel een paar kousen staat ook superleuk!

review LoveStation22 ss18 zomercollectie Zazibrands

Een pittig rockin’ item

Het jurkje is gemaakt van heerlijk draagbare katoen met elastan. Het heeft een slanke pasvorm maar zit soepel om het lijf. De meiden kunnen zich er heerlijk in bewegen en ook in de zomer zal het luchtig dragen. De franjes aan de bovenkant van het lijfje en het gaas op het voorpand geven het jurkje een stoere touch! Echt zo’n rockin’ item! Beide meiden dragen het in hun eigen maat, het model valt net iets korter wat het lekker pittig maakt. Eventueel kun je er een strakke short onder dragen, mocht je dame een beweeglijk type of een echte ‘klimgeit’ ; ) zijn.

review LoveStation22 ss18 zomercollectie Zazibrands

Het jurkje heeft door de leuke details net dat beetje meer. Alles is in verhouding. De franjes, het gaas — dat door de grootte van de gaatjes veel minder kwetsbaar is dan ik had verwacht — en de witte bies rond de halslijn. Een tof jurkje uitgesproken door haar eenvoud, wij houden ervan!

LoveStation22 Zazi Brands ss18 review

WIN WIN WIN 

Past dit jurkje nu ook perfect bij jouw dame, je boft we hebben een leuke give-away. We mogen namelijk een volger van mamaisthuis blij maken met zo’n zelfde exemplaar. Doe snel mee en wie weet hangt jurkje Benthe spoedig bij jouw meisje in de kast te pronken wachtend op het mooie weer!

  • Like het bericht over deze actie op de Facebookpagina van mamaisthuis.
  • Geef hieronder in de comments aan voor wie je meedoet en waarom dit jurkje zo goed bij haar past.
  • Uiteraard mag je de Facebookpagina’s van mamaisthuis en LoveStation22 een like geven, altijd fijn!

De actie loopt tot en met zaterdag 10 maart, daarna lees je hier wie de winnaar is. Heel veel succes en een fijne maandag gewenst!

Winnaar:

Hoera, we hebben een winnaar: Heidi van der Steeg het jurkje is voor jouw meisje. Van harte! Neem je contact met ons op? Iedereen bedankt voor het meedoen en een mooie dag vandaag!