Quapi kennen de meeste kidsfashion-loving mama’s wel van de prachtige collecties voor zowel hippe meiden als stoere jongens. Maar Quapi ontwerpt en maakt nog veel meer, naast de babylijn zijn ze in oktober 2016 gestart met een lijn speciaal voor de allerkleinsten; Quapi Newborn babycollectie!

Quapi Newborn (4)

De Quapi collectie voor grotere kids kenmerkt zich door veel kleur, toffe quotes en mooie onderscheidende prints. De Newborn babycollectie daarentegen onderscheidt zich door meer rust in kleurgebruik, het gebruik van lieve prints en kleine details. Precies dát waar je naar op zoek bent voor je kleinste wonder; niet te veel poespas maar wel net dat beetje extra waardoor ook je mini er fashionable bij ligt!

Quapi Newborn jongens

 

De collectie bestaat uit een aantal prachtige items voor kleine dametjes, waarbij roze de hoofdkleur is en een paar prachtige items voor de kleine mannetjes, waarbij babyblauw de boventoon voert. Ook vind je in deze collectie items die zowel voor meisjes als jongetjes kunnen. In deze unisex-lijn vind je hoofdzakelijk mooie serene witte items terug die zich ook perfect laten combineren met de ‘blauwe’ en ‘roze’ lijn.

Quapi Newborn (13)

De collectie is sinds oktober 2016 online en is een doorlopende collectie waaraan in de toekomst andere items worden toegevoegd. De voorraad zal steeds weer aangevuld worden en zo zul je — mocht je een keer een extra item aan je kledingset willen toevoegen — niet snel misgrijpen. Handig dus!

Quapi Newborn (34)

Quapi Newborn Unisex

 

Quapi staat voor kwaliteit en dat zie je in deze nieuwste collectie ook weer terug. Voor de kleine tere babyhuid wil je alleen het beste; er is gebruik gemaakt van zachte stoffen en ondanks de smalle pasvorm hebben de items allemaal voldoende stretch waardoor de jonge huid goed kan ademen en de kleine zich fijn kan blijven bewegen.

Quapi Newborn (22)

Een prachtige collectie dus waardoor het nu ook mogelijk is om voor alle kids bij Quapi te gaan shoppen. Het allerkleinste gezinslid of de puberende dochter, bij Quapi vind je hele brede collecties waar je altijd wel iets kunt vinden naar je smaak!

Quapi Newborn (33)

Quapi Newborn meisjes

 

Meer weten over deze Newborn Babycollectie, klik dan hier.

Lees ook: Review + winactie Quapi Newborn.