Al sinds ik mij kan herinneren ben ik dol op winkelen. De eindeloze mogelijkheden van het online shoppen hebben mijn ‘shopdrang’ alleen maar groter gemaakt. En net toen manlief dacht dat het allemaal niet nog erger kon, raakte ik zwanger van Floris. 

Al die kleertjes, mutsjes en schoentjes. Ik kon er geen genoeg van krijgen. Vele merken en materialen zijn de revue gepasseerd in huize Nijholt. Naarmate Floris groter werd, veranderden die materialen en merkjes. Niet erg, maar toch kon ik het nooit laten om ook tussen de kleinste maten te neuzen. Toen ik voor de tweede keer zwanger raakte, merkte ik hoe erg ik het shoppen van de allerkleinste kleertjes en spulletjes had gemist. En geloof het of niet; ik ontdekte een — voor mij althans — nieuw en te gek merk!

Quapi Kidswear newborn ss18 zomercollectie 2018 unisex

Uren heb ik doorgebracht met shoppen voor de baby in mijn buik. Toen ik de eerste keer zeker wist dat we een zoon zouden krijgen, mocht ik ‘los’ in een voor mij nog onbekende wereld. Hoewel ik had verwacht dat ik bij onze tweede zoon wel binnen de perken zou blijven met mijn aankopen, bleek niets minder waar. Ik kan het niet laten. Zoveel mooie merken, zachte materialen en allerzoetste kleurtjes. Binnen no-time had ook kleine Koen een kledingkast waar je u tegen zegt.

Quapi Kidswear newborn ss18 zomercollectie 2018 unisex

Ik koop vaak dezelfde kleurtjes, materialen en merken. Ik dacht dat ik de meeste newborn- en babymodemerken wel kende. Maar ik bleek een heel leuk merk te hebben gemist. Namelijk Quapi! Ik kende het merk van naam, maar had er nog niet eerder iets van gekocht. Echt, ik snap niet waarom. Want mama’s (en shop-grage papa’s), wat is dit merk leuk!

Met Quapi heeft Monique de Nederlandse markt veroverd

Quapi Kidswear is een Nederlands kinderkledingmerk voor zowel jongens als meisjes van 0 tot 12 jaar. Het merk is opgericht door Monique van der Staay en wordt inmiddels via meer dan 325 winkels en verschillende webwinkels verkocht. Het was Moniques droom om Nederland te ‘veroveren’. Met kleding waarin kinderen zich goed voelen, zich lekker kunnen bewegen en er ook nog eens hip uitzien. Voorzien van mooi uitgewerkte details, opvallende prints of een leuke quote. Voor de jongens hier en daar een extra stoere touch en voor de meisjes een tikkeltje glam. Dit is uitgegroeid tot uitgebreide zomer- en wintercollecties.

Quapi Kidswear newborn ss18 zomercollectie 2018 unisex

Uitgebreide newborn collectie van zachte stoffen

Ook de allerkleinsten krijgen alle aandacht met mooie outfitjes van heerlijk zachte materialen. De Newborn babycollectie is verkrijgbaar in maat 50 t/m 68. Voor zowel jongens als meisjes zijn er fijne items. Daarnaast is er binnen deze collectie ook nog een unisex-lijn met mooie neutrale kleuren. Naast broekjes, truitjes, rompers en boxpakjes kun je bij Quapi ook terecht voor andere items voor je baby. Zo zijn er onder andere ook slaapzakjes en badjasjes verkrijgbaar uit dezelfde collectie.

Quapi Kidswear newborn ss18 zomercollectie 2018 unisex

Review longsleeve en sweatpants

Er wordt veel zorg en aandacht besteed aan de collecties. En dat is precies wat ik ervaar als ik het setje, dat ik voor Koen mocht uitkiezen, heb uitgepakt. Ik vind het vooral belangrijk dat de kleertjes comfortabel zitten bij mijn kleine man. Dus geen te strakke elastieken in de broeksband of onnodige knoopjes waar hij last van zou kunnen hebben. En dat vindt het team van Quapi ook. Ik word echt heel blij van dit setje!

Het materiaal voelt heerlijk zacht, is lekker rekbaar en het ziet er mooi uit. Ik vind de print van het shirt erg mooi, voor mijn smaak net opvallend genoeg en mooi in evenwicht met het broekje. Ook de afwerking is prachtig. Ik kon niet wachten om Koen in het nieuw te steken met dit setje.

Quapi Kidswear newborn ss18 zomercollectie 2018 unisex

Blij verrast, een nieuwe lievelingssetje

Waar de peuter tegenwoordig flinke heisa kan maken over welke kleur jas hij aan moet, loop je bij een baby weer tegen hele andere dilemma’s aan. Zitten de kleertjes wel comfortabel, voelt hij zich wel prettig? Nu is Koen vrij makkelijk van aard, maar als iets niet bevalt of niet lekker zit laat hij dat duidelijk merken. Als hij tevreden is en zich fijn voelt, kun je dit gelukkig ook duidelijk aan hem zien.

Zomer 2018 ss18 Quapi Kidswear Newborn

Toen ik hem in het nieuw gestoken had en besloot een heuse fotoshoot te houden, had ik werkelijk geen kind aan hem. Hij lag heerlijk zen mooi te zijn in zijn nieuwe outfit. Hij kan zich goed bewegen in de kleertjes en de pasvorm is perfect. Het zit mooi om zijn lijfje. Kleine Koen groeit als kool, vooral zijn beentjes zijn lang. Maar het broekje past goed in zijn huidige maat. Niet te kort, hij kan het voorlopig nog even doordragen.

Vlak na het maken van de foto’s was het tijd voor een voeding. Koen de spuugkampioen zorgt sinds zijn komst voor heel wat extra wasjes. En je raadt het al: jammer genoeg moest dus ook dit setje het ontgelden. Ik besloot het dan ook meteen even te wassen. Vlekvrij en nog helemaal mooi kwamen zowel de longsleeve als het broekje weer uit de was. Ik ben oprecht blij verrast: wat een mooie kwaliteit! Een aanrader wat ons betreft. Het is duidelijk: we hebben een nieuw lievelingssetje!

Quapi Kidswear newborn ss18 zomercollectie 2018 unisex

WIN WIN WIN 

Hoe leuk is het om ook de allerkleinste volgers van mamaisthuis blij te mogen maken. We mogen namelijk het setje dat Koen aan heeft ook aan een volger weggeven. Ben je zwanger, heb je binnenkort een babyshower of wil je de kast van je eigen newborn uitbreiden, doe dan mee:

  • Like het bericht over deze actie op de Facebookpagina van mamaisthuis.
  • We waarderen het als je de Facebookpagina’s van Quapi Kidswear en mamaisthuis een like geeft.
  • Geef hieronder aan voor wie je meedoet en welke maat de kleine schat draagt.

Heel veel succes allemaal. Zondag 18 februari lees je onder dit bericht wie de winnaar is. Een mooie dag gewenst vandaag!

Liefs,

Isa

Winnaar: 

Hoera we hebben een winnaar: Janine Bergmans, het te gekke setje is voor jou. Neem je contact met ons op? Niet gewonnen? Niet getreurd; morgen komt er een nieuwe actie online en van Quapi volgen er ook nog een paar gave give-aways! Fijne avond!