Fashion voor boys is al lang niet meer wat het vroeger was. Tegenwoordig kunnen de prints niet gek genoeg, mogen ook de kleuren paars en roze en zelfs bloemetjes of kleine lieve dieren staan afgebeeld op items. Niet bij iedere jongen past stoere kleding, sommige boys staat iets zoetere kleding leuker. 

QuapiKidswear_Z17_Jongens16

Het is voor een moeder soms zoeken en uitproberen welk merk en wat voor soort items het beste past bij haar kleine of iets grotere prins. Ik merk dit seizoen voor het eerst dat ik ook zoekende ben. Ik ben zelfs een beetje uit balans op het gebied van fashion. Jip is een echte peuter; klimmen, dollen en stoeien, kleding mag best fashionable zijn maar het allerbelangrijkst is dat het comfortabel zit. Draagbare kleding met voldoende stretch en bij voorkeur prints en kleuren die hem aanspreken!

QuapiKidswear_Z17_Jongens33 (3)

 

QuapiKidswear_Z17_Jongens26

Toen hij een dreumes was, kocht ik vooral wat ik leuk vond. Ik zag hem toen het liefst in stoere kleding met zo min mogelijk verschillende kleuren of drukke prints. De monochrome-trend in fashionland sprak mij erg aan. Ik neem aan dat Jip toentertijd alles prima vond, want ik heb geen protest gehoord. Nu hij een stoere driejarige is die zijn mondje klaar heeft en zich duidelijk wel of niet aangesproken voelt door kleur of prints, moet ik hem toch wat vaker betrekken bij het kopen van nieuwe kleding. Niet dat hij dingen weigert aan te trekken maar ik begrijp heel goed dat hij iets ook mooi of lelijk kan vinden. Met name kleuren en prints beïnvloeden zijn smaak. Ik ga hier dan ook niet aan voorbij en struin samen met mijn kleine eigenwijze peuter de webshops af. Ook weer een leuke fase! : )

QuapiKidswear_Z17_Jongens13

Dit seizoen kiezen we voor kleur, vrolijke prints en items die ons een zomers gevoel geven. Een merk dat uitstekend past bij die keuze en bij mijn bijna-altijd-vrolijke Jip, is Quapi Kidswear! De collecties van Quapi zijn altijd heel breed, veel shirts, pants, shorts en tops om onderling te combineren tot toffe outfits. Net als bij de huidige girlscollectie is ook de boyscollectie vrolijk, kleurrijk en op en top zomers.

QuapiKidswear_Z17_Jongens35

Prachtige prints, stoere teksten en items die niet alleen eigenwijs staan maar ook nog eens heerlijk comfortabel zitten. Fashion waarin je stoere boy gezien mag worden én waar ook hij blij van wordt omdat er vooral goed in bewogen, gespeeld en geravot kan worden, ideaal dus! Quapi boys is verkrijgbaar in maat 86/92 tot en met 170/176.

IMG_9062 (002)

Review en winactie:

Van Quapi Kidswear mocht Jip een nieuwe zomerse set uitkiezen en dat was natuurlijk een feestje. Hij is dol op de kleuren blauw en geel en koos bovenstaande set. Wij krijgen er het ‘Hawaï’ gevoel van en kijken nu nog meer uit naar die mooie warme dagen die hopelijk snel gaan komen. De set bestaat uit het prachtige shirt ‘Feike’ dat verkrijgbaar is in de kleuren blauw, groen en oranje en short ‘Ferdi’, deze is ook verkrijgbaar in de kleur wit/grijs-oranje.

IMG_9066 (002)

De short heeft een prachtige tropische print, kan aangesnoerd worden middels een tunnelkoord in de taille en het shirt met stoere tekst en print op de schouders en omslag bij de mouwen staat er lekker pittig bij. Jip kan heerlijk bewegen in deze outfit en is helemaal klaar voor de zomer!

IMG_9091 (002)

Houdt jouw zoontje ook van vrolijke, sportieve kleding waar hij zich goed in kan bewegen? Doe dan mee met deze gave winactie! We mogen een volger van mamaisthuis blij maken met een een shirt én een short uit de huidige collectie. Misschien hangen shirt ‘Felice’ in de kleur coral en short ‘Ferdi’ in de kleur wit/grijs-oranje binnenkort wel in de kledingkast van jouw stoertje.

collage

Hoe doe je mee:

De actie loopt tot en met maandag 22 mei, daarna lees je hier wie de winnaar is. Iedereen succes en geniet van het mooie weer de komende dagen.

Winnaar: 

Hoera, we hebben een winnaar van bovenstaande set. Kelly Huijnen Kostons van harte. Neem je contact met ons op? Bedankt allemaal een een fijne zonnige week gewenst!