Nog een week en dan staat de nieuwe collectie online: TOPitm zomer 2018 is onderweg naar de winkels. Ondanks dat we de schaatsen deze week waarschijnlijk uit het vet mogen halen, hunkeren de meeste mama’s naar het voorjaar en het mooie weer. 

Het is prima zo, we hebben een mooi pak sneeuw gehad en we hebben prachtige zonnige winterse dagen gehad, nu mag het nieuwe seizoen beginnen. Alles weer mooi in bloei, zachte voorjaarskleuren buiten en een heerlijke geur. Tijd voor nieuwe frisse kleurtjes en toffe prints!

TOPitm ss18 dutch fashionbrand kindermode zomercollectie 2018

Online beschikbaar TOPitm zomer 2018

Wij hebben de laatste jaren een paar favoriete merken in de kast hangen. Vooral de kleinere merken met collecties in beperkte oplage spreken ons aan. Daardoor blijf je het gevoel houden dat je een enigszins uniek item in de kast hebt hangen. Vanwege die beperkte oplage is het wel verstandig om er zo snel mogelijk bij te zijn wanneer de collectie gelanceerd wordt. En dus houden wij de ‘online beschikbaar’ datum altijd nauwlettend in de gaten. Kleine cadeautjes zijn het!

TOPitm ss18 dutch fashionbrand kindermode zomercollectie 2018

TOPitm ss18 dutch fashionbrand kindermode zomercollectie 2018

TOPitm gevoel voor detail en trends

Een van onze favoriete merken is TOPitm. Ons meisje draagt dit merk ieder seizoen met veel plezier en ik kan zeggen dat ik de prijs-kwaliteitverhouding top vind. De prijzen zijn marktconform voor een Nederlands modemerk, de afwerking is erg mooi en vaak voorzien van toffe details en de kleuren en pasvorm blijven goed, ook na een aantal wasbeurten.

Lees ook: Voor alle nachtmoeders ‘Wat als je baby kon praten’

De collecties worden ieder seizoen met veel passie en liefde ontworpen door Miranda die exact aanvoelt waar de behoefte voor dat seizoen ligt en wat een absolute trend gaat worden. Niet heel verrassend dus dat er iedere collectie een of meerdere items als bestsellers over de toonbank gaan. De zorg die zij besteedt aan het ontwerp, keuze voor kleur en materiaal en afwerking maakt dat TOPitm een van de hipste en meest unieke merken is van dit moment. Ondanks dat er geen grote logo’s of naamlabels op de items zitten, herken je het merk altijd. TOPitm heeft iets heel eigens, iets bijzonders. De juiste mix van sportief comfortabel en stoer trendy.

TOPitm ss18 dutch fashionbrand kindermode zomercollectie 2018

Een cirkel om 15 februari

De nieuwe collectie van TOPitm zomer 2018 is weer prachtig en verrassend. Uiteraard ontbreken ook dit seizoen de echte TOPitm kleuren rood, blauw en wit niet maar er is meer, veel meer. De collectie is heel divers en uitgebreid. De eerste levering komt volgende week donderdag — 15 februari — al online. Vreugdedansje voor alle TOPitm-lovers die dag, en een cirkel met highlighter om de datum : )

TOPitm ss18 dutch fashionbrand kindermode zomercollectie 2018

TOPitm zomer 2018 zomercollectie

Verrassend, anders en toch eigen

De eerste levering staat in het teken van het voorjaar en de natuur. De print van een zwaluw symboliseert dit deel van de collectie. Eenvoudig doch krachtig, heel mooi! Verder vind je zwierige rokjes en comfortabele jurkjes met onder andere driekwart wijd uitlopende mouwtjes. Ook dit seizoen ontbreken sportieve streepjes niet en zijn tunnelkoordjes weer afgewerkt met leuke flosjes. De setjes kun je afstylen met een toffe legging met print of sportieve kousen! Het zou mij niet verbazen als het waanzinnig stoere jasje uit deze levering een enorme bestseller wordt, wat een tof item! Een keer wat anders dan een vestje in sweatstof-uitvoering.

TOPitm ss18 dutch fashionbrand kindermode zomercollectie 2018

TOPitm ss18 dutch fashionbrand kindermode zomercollectie 2018

De collectie staat nog niet online en ook hebben de winkels nog weinig beeldmateriaal laten zien maar bij deze mogen wij jullie alvast een sneak peek geven. We zijn heel benieuwd wat jullie van deze levering vinden! Volgende maand komt de tweede levering online en uiteraard zullen we ook daarvan weer een toffe preview geven. TOPitm zomer 2018 mag je niet missen en blijf ons vooral volgen want we komen heel binnenkort terug met een leuke TOPitm-surprise : )